Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Η Εύα κάνει τα πάντα για να χωρίσει τη Λήδα και τον Φίλιππο

Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Ο Φίλιππος προσπαθεί να βρει τρόπο να βοηθήσει την Ειρήνη, τη μικρή κόρη της γυναίκας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα.

Ήλιος Επόμενα Επεισόδια: Η Εύα κάνει τα πάντα για να χωρίσει τη Λήδα και τον Φίλιππο

Ο Δημήτρης με τον Δήμο προσπαθούν να βρουν τι ενώνει τα πρόσωπα που βρίσκονται στην παλιά φωτογραφία της Νίκης με το παρόν. Ο Δήμος επισκέπτεται την Νίκη στη φυλακή ξανά… Η Αλεξάνδρα ψάχνει να βρει πώς βρέθηκε ο Φίλιππος με τα χρήματα που έσωσαν την εταιρεία του και ποιος θέλει να της κάνει κακό.

Ο Αντώνης κάνει μια ακόμα προσπάθεια για να τα βρουν με την Λήδα. Η Εύα, σε συνεννόηση με την Αλεξάνδρα, κάνει τα πάντα για να χωρίσει τη Λήδα και τον Φίλιππο. Μια νέα εντολή δολοφονίας δίνεται, αυτή τη φορά εναντίον της Νίκης στη φυλακή… Ήλιος Επόμενα Επεισόδια

Ο Δημήτρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποδείξει την αλήθεια για τη δολοφονία του Αντρέα… την ώρα που η εικόνα του διασύρεται σε τοπικά site. Απέναντί του θα βρει τον Χρήστο και τη Δάφνη, ενώ η Αλίκη παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ του.

Ο Φίλιππος εξακολουθεί να βασανίζεται από τύψεις για το δυστύχημα που άθελά του προκάλεσε. Αυτό το γεγονός και η άρνηση της Εύας να αποδεχτεί την σχέση του με τη Λήδα τον διαλύουν ψυχολογικά. Η Λήδα ανησυχεί, καθώς τον βλέπει να κλείνεται στον εαυτό του. Ο Δημήτρης παρουσιάζει στην Αθηνά ένα στοιχείο που αποδεικνύει όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα για το φόνο του Αντρέα…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosεπόμενα επεισόδιαΉλιος επόμενα επεισόδιαΉλιος Εύα