Ήλιος Επεισόδιο: Η Αλεξάνδρα χάνει επαφή με το περιβάλλον

Ήλιος Επεισόδιο: Τα τελευταία γεγονότα επηρεάζουν σημαντικά τους πρωταγωνιστές. Η Αλεξάνδρα χάνει το μυαλό της, με τον Φίλιππο να σκέφτεται σοβαρά το ψυχιατρείο, στη σειρά Ήλιος. Η πρωταγωνίστρια δε μπορεί να αντέξει άλλο να ζει με τον φόβο. Τρέμει κάθε μέρα στην σκέψη πως το παιδί της θα πάθει κάτι κακό.

Ήλιος Επεισόδιο: Η Αλεξάνδρα χάνει επαφή με το περιβάλλον

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος και η Διώνη προσπαθούν να βρουν λύση με τους πληρωμένους δολοφόνους. Ένα παιχνίδι θανάτου έχει ήδη ξεκινήσει, με την Αθηνά και τον Δημήτρη να βάζουν τα δυνατά τους για να προστατεύσουν το ζευγάρι. Κανείς δεν ξέρει αν αυτή η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος ή όχι.

Η Αλεξάνδρα παρατηρεί την κατάσταση να ξεφεύγει, με το ψυχιατρείο να βρίσκεται κοντά για εκείνη, στη σειρά Ήλιος. Ο Φίλιππος πηγαίνει και της ζητάει ένα όπλο για να νιώθει ασφαλής, με την πρωταγωνίστρια να πανικοβάλλεται. Εάν ο γιος της φτάνει στο σημείο να ζητήσει όπλο, τα πράγματα είναι εξωφρενικά άσχημα.

Έτσι, σταδιακά, λόγω του άγχους και της ανησυχίας της, χάνει την επαφή με το περιβάλλον. Αρχίζει και σκέφτεται το χειρότερο σενάριο που μπορεί να συμβεί. Παθαίνει κρίσεις. Ο Φίλιππος την βλέπει και ανησυχεί πολύ. Η υγεία της μητέρας του χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Η δυναμική και ισχυρή Αλεξάνδρα φαίνεται πως για πρώτη φορά χάνει τον έλεγχο.

Έτσι, οι σκέψεις για το ψυχιατρείο ξεκινούν στη σειρά Ήλιος, ειδικά όταν η Αλεξάνδρα αναφέρει διαρκώς τον Μενέλαο! Παρόλο που εκείνος έχει πεθάνει, η ηρωίδα μας τον μνημονεύει διαρκώς. Του μιλάει και τον κατηγορεί για όλα όσα συμβαίνουν στην ίδια, αλλά και στο παιδί της. Ο Φίλιππος και η Διώνη, από τη μία προσπαθούν να αποφύγουν τους δολοφόνους και από την άλλη να συνεφέρουν την Αλεξάνδρα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος ΑλεξάνδραΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ