Ήλιος – Επεισόδιο 78

Ήλιος – Επεισόδιο 78 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 78

Ο Φίλιππος ομολογεί στην Αλίκη πως αυτός χτύπησε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του και πως μη αντέχοντας τις τύψεις του γι’ αυτό, σκέφτεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Η Αλίκη προσπαθεί να τον πείσει πως αυτό όχι μόνο δεν θα βοηθήσει σε τίποτε, αλλά θα φέρει κι άλλα προβλήματα σε όλους. Ο Δημήτρης βρίσκεται πια ένα βήμα πριν καταφέρει να αποδείξει όσα έχει κάνει η Δάφνη… Ο Φίλιππος αδυνατεί να συμφιλιωθεί με τις ενοχές του και αποφασίζει να παραδοθεί στην Αστυνομία… Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα απαιτεί απ’ την Λήδα να κάνει κάτι που θα είναι ολέθριο για εκείνη και τον Φίλιππο.

Ήλιος – Επεισόδιο 78 – 13/01/2021

Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αλεξάνδρα, η οποία προχωράει σε έναν εκβιασμό που φέρνει την Λήδα σε αδιέξοδο. Η Δάφνη ομολογεί τα πάντα, ενώ ο Χρήστος συνειδητοποιεί πως η γυναίκα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, τον χρησιμοποίησε και τον έκανε μέρος του σχεδίου της, στρέφοντάς τον εναντίον του Δημήτρη. Ο Δήμος δέχεται μια πολύ δυσάρεστη επίσκεψη από το παρελθόν. Η Νέλλη τρομοκρατείται όταν εμφανίζεται μπροστά της ο Μάνος, που έχει βγει με εγγύηση από την φυλακή. Η Λήδα ζητάει από τον Φίλιππο να χωρίσουν.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 79, 80, 81, 82, 83

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος 13/01/2021Ήλιος – Επεισόδιο 78Ήλιος – Επεισόδιο 78 - 13/01/2021