Ήλιος – Επεισόδιο 68

Ήλιος – Επεισόδιο 68 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 68

Ο Δημήτρης, σίγουρος πια για την αθωότητα της Νίκης, προσπαθεί να βρει στοιχεία για να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ που έχει ανακαλύψει. Η Λήδα και ο Φίλιππος ζουν όμορφες στιγμές και αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μαζί όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν. Η Νίκη αποφασίζει να ομολογήσει παρά τις επίμονες προσπάθειες του Δημήτρη και του Δήμου να την αποτρέψουν.

Ο Αντώνης, είναι ενθουσιασμένος που ξεκινά τη διαδικασία προώθησης για το λάδι του. Όμως η καλή συνεργασία του με την Νεφέλη θα γκρεμιστεί απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με ολέθρια αποτελέσματα. Η Λήδα μαθαίνει από τον Δημήτρη τις υποψίες του για τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Αντρέα, όταν στο νοσοκομείο φέρνουν σοβαρά τραυματισμένη τη Μαρία.

Ήλιος – Επεισόδιο 68 – 21/12/20

Η Μαρία είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο Αντώνης υποφέρει από τύψεις. Η Λήδα φοβάται μήπως χάσει τη μητέρα της και ο Φίλιππος είναι δίπλα της και τη στηρίζει.Μία νέα σύγκρουσή του, όμως, με την Αλεξάνδρα είναι αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης κατηγορείται άδικα για τον ξυλοδαρμό ενός κρατουμένου, ενώ η Αθηνά, ο Χρήστος και η Δάφνη αρχίζουν να είναι επιφυλακτικοί μαζί του.

Η Αλίκη περνάει δύσκολα και προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, όσο ο Αχιλλέας κάνει όλο και περισσότερο αισθητή την παρουσία του… Η Λήδα και ο Αντώνης έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη κατάσταση που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

21/12/20iliosΉλιος 21/12/20Ήλιος – Επεισόδιο 68Ήλιος – Επεισόδιο 68 - 21/12/20