Ήλιος – Επεισόδιο 67

Ήλιος – Επεισόδιο 67 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 67

Ο Δημήτρης προσπαθεί, με τη βοήθεια του Δήμου, να καταλάβει ποιος μπορεί να είναι ο πραγματικός ένοχος για τη δολοφονία του Αντρέα, αφού όλα δείχνουν ότι κάποιος προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Δήμο και τη Νίκη… Την ίδια ώρα, η Αθηνά ανακοινώνει στη Νίκη ότι θα προφυλακιστεί και την πιέζει να ομολογήσει με αντάλλαγμα καλύτερη αντιμετώπιση του Μάνου… Ο Φίλιππος κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση τόσο στον Πέτρο, όσο και στην Εύα και τον Άρη…

Ο Δημήτρης μαθαίνει τυχαία πως είχαν παραγγείλει το ποτό του Αντρέα και σε μία άλλη κάβα που δεν γνώριζαν… Ο άνθρωπος που έκανε την παραγγελία αυτή, είναι και ο πραγματικός δολοφόνος του Αντρέα.

Ήλιος – Επεισόδιο 67 – 18/12/2020

Ο Δημήτρης, σίγουρος πια για την αθωότητα της Νίκης, προσπαθεί να βρει στοιχεία για να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ που έχει ανακαλύψει. Η Λήδα και ο Φίλιππος ζουν όμορφες στιγμές και αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μαζί όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν. Η Νίκη αποφασίζει να ομολογήσει παρά τις επίμονες προσπάθειες του Δημήτρη και του Δήμου να την αποτρέψουν.

Ο Αντώνης, είναι ενθουσιασμένος που ξεκινά τη διαδικασία προώθησης για το λάδι του. Όμως η καλή συνεργασία του με την Νεφέλη θα γκρεμιστεί απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με ολέθρια αποτελέσματα. Η Λήδα μαθαίνει από τον Δημήτρη τις υποψίες του για τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Αντρέα, όταν στο νοσοκομείο φέρνουν σοβαρά τραυματισμένη τη Μαρία.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 68, 69, 70, 71, 72

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος 18/12/2020Ήλιος επεισόδιαΉλιος επόμενα επεισόδιαΉλιος – Επεισόδιο 67