Ήλιος – Επεισόδιο 62

Ήλιος – Επεισόδιο 62 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 62

Η σύλληψη φαίνεται πως είναι μονόδρομος για την Νίκη, αφού όλα τα στοιχεία για την δολοφονία του Αντρέα οδηγούν σε εκείνη. Η Λήδα ζητά να μάθει από τον Πέτρο τον λόγο που καλύπτει αυτόν που τον έσπρωξε. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται… Ο Διονύσης υπενθυμίζει στον Φίλιππο τους κινδύνους που κρύβει η εξαργύρωση της επιταγής και ο Φίλιππος βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει στην συμφωνία με τον άγνωστο δικηγόρο.

Στην τράπεζα θα συναντηθεί με τον διευθυντή για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την επιταγή και γιατί θέλει να τον βοηθήσει… Τα πράγματα περιπλέκονται στην υπόθεση της Νίκης όταν φτάνει στα χέρια της αστυνομίας μία παλιότερη τηλεφωνική συνομιλία της με τον Δήμο..

Ήλιος – Επεισόδιο 62 – 11/12

Ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς κρίνεται ύποπτος για συνέργεια στην δολοφονία του Αντρέα. Ο Ντίνος αρνείται πως προκάλεσε το ατύχημα του Πέτρου, ενώ η Εύα φαίνεται ότι ξέρει κάτι παραπάνω γι’ αυτό και το εκμυστηρεύεται στην Αλεξάνδρα.

Η Νίκη πιέζεται να ομολογήσει τον φόνο του Αντρέα και καταρρέει στην διάρκεια της ανάκρισης… Η Λήδα επισκέπτεται ανήσυχη τη Νίκη στο κρατητήριο, αλλά αυτό που θα αντιμετωπίσει θα είναι τρομακτικό…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 63, 64, 65, 66, 67

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος 11/12Ήλιος επεισόδιαΉλιος επόμενα επεισόδιαΉλιος – Επεισόδιο 62