Ήλιος Επεισόδιο 40: Η σύλληψη της Αντωνίου προκαλεί ένταση

Ήλιος Επεισόδιο 40: Μια δημοσίευση που αφορά την Αγγελική θα ανατρέψει ξαφνικά όλες τις ισορροπίες και η Αντωνίου έχει ακόμη περισσότερους λόγους να φοβάται… Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πάντα τελικά… Η Αθηνά θα παραδεχτεί ότι αδίκησε τον Δημήτρη και υποτίμησε την κατάσταση.

Ήλιος Επεισόδιο 40: Η σύλληψη της Αντωνίου προκαλεί ένταση

Η Αντωνίου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μαρία. Ο Δημήτρης παίρνει το ένταλμα και αρχίζει έρευνα στο σπίτι της Αντωνίου. Θα βρει κάποιο στοιχείο ή πρόλαβε να τα καταστρέψει όλα; Η Νέλλη αποφασίζει να μιλήσει στην Νίκη και να της πει όλη την αλήθεια.

Η σύλληψη της Αντωνίου προκαλεί ένταση και ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους. Η Μαρία κι ο Αντώνης ελπίζουν επιτέλους στη δικαίωση της Αγγελικής. Ο Δημήτρης αδημονεί κι αυτός να κλείσει την υπόθεση και δεν διστάζει να συγκρουστεί γι’ αυτό με την Αθηνά. Απ’ την άλλη, η Νίκη αδυνατεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη πως ο Μάνος ευθύνεται για ό,τι συνέβη στο φοιτητικό πάρτι. Στριμώχνει τον γιο της και τον προειδοποιεί να αναλάβει τις ευθύνες του. Ήλιος Επεισόδιο 40

Ο Αντρέας, όμως, έχει άλλη γνώμη γι’ αυτό. Ο Δημήτρης ελπίζει πως η σχέση του με την Λήδα επιτέλους βρίσκει το δρόμο της. Το ίδιο ελπίζει κι η Αλίκη για τον γάμο της με τον Φίλιππο. Η επιφυλακτική στάση, όμως, της Λήδας απ’ τη μια, αλλά και του Φίλιππου απ’ την άλλη, απλώνει ακόμη σκιές στις προσδοκίες του Δημήτρη και της Αλίκης.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΕπεισόδιο 40Ήλιος ΑθηνάΗΛΙΟΣ ΑντωνίουΉλιος Επεισόδιο 40