Ήλιος – Επεισόδιο 179

Ήλιος – Επεισόδιο 179 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 179

Ενώ ο Δημήτρης ψάχνει να βρει άκρη με τους εκβιαστές, ο Δήμος παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή του, η οποία θα επηρεάσει τόσο τη Λήδα όσο και τη Σοφία… Τόσο η Αλίκη, όσο και η Ελένη βρίσκονται ξαφνικά σε κίνδυνο, καθώς η σπείρα εξακολουθεί να ψάχνει τα χρήματα που τους έκλεψε ο Μανώλης… Η Αλίκη αποφασίζει να ψάξει τα χρήματα κρυφά απ’ τον Δημήτρη, ώστε να γλυτώσουν απ’ τους εκβιαστές και ζητά την στήριξη του Φίλιππου και της Διώνης. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να φτάσει στους εκβιαστές, πέφτει ανυποψίαστος στην παγίδα που του έχουν στήσει.

Ήλιος – Επεισόδιο 179 – 11/06

Η Αλίκη καταφέρνει και δίνει ένα μέρος των χρημάτων στους εκβιαστές, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο. Η Ελένη, τρομοκρατημένη πια, θέλει να φύγει από την πόλη, κρύβοντας τον πραγματικό λόγο από τον Δημήτρη, ο οποίος της ζητάει να περιμένει. Η μέρα του πάρτι για τον γάμο του Δημήτρη και της Αλίκης έχει φτάσει και όλοι είναι πανευτυχείς. Η Αλίκη και ο Δημήτρης πάνε να διασκεδάσουν επιτέλους με τις οικογένειες και τους φίλους τους, όμως κάποιος λείπει από κοντά τους… Όταν συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί θα είναι αργά και αυτό που θα ακολουθήσει είναι κάτι που δεν το περιμένει κανείς.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 180, 181, 182, 183

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος 11/06Ήλιος – Επεισόδιο 179