Ήλιος – Επεισόδιο 175

Ήλιος – Επεισόδιο 175 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 175

Ο Νικήτας κερδίζει την ελευθερία του μετά τη σύλληψη της σπείρας και προστατεύεται απ’ την αστυνομία που τον δηλώνει νεκρό. Η Ελένη νιώθει ζήλεια που η Μαριάνθη ζητάει συνέχεια να είναι κοντά στην Αλίκη. Τόσο εκείνη όσο και ο Δημήτρης, προσπαθούν να την πείσουν ότι η θέση της στη ζωή της Μαριάνθης δεν κινδυνεύει απ’ την Αλίκη. Ο Φίλιππος κι η Διώνη αποφασίζουν να δεχτούν το σχέδιο του Δημήτρη να παγιδέψουν τους εκβιαστές τους. Ο Νικήτας αποχαιρετά συγκινημένος την Λήδα για πάντα… Η Ελένη υποκύπτει στην πίεση του Μανώλη να φύγει μαζί του, χωρίς να ξέρει ότι εκείνος δεν έχει επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα.

Ήλιος – Επεισόδιο 175 – 07/06

Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη πλησιάζει, ενώ το κλίμα της ανασφάλειας και του κινδύνου κορυφώνεται. Ο Φίλιππος και η Διώνη ακολουθούν το σχέδιο του Δημήτρη και μεταφέρονται σε ξενοδοχείο, ενώ αυτός που τους απειλεί συνεχίζει να τους παρακολουθεί. Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα και η Διώνη αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το όπλο του Φίλιππου… Η Ελένη κι ο Μανώλης αποφασίζουν να φύγουν κρυφά, παίρνοντας μαζί τους και τη δυσαρεστημένη Μαριάνθη… Η Αλεξάνδρα δέχεται μια νέα απειλή. Ο Ντίνος ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς για τον Αχιλλέα, που συνεχίζει να ενοχλεί την Λένα. Τα αποτελέσματα των αποτυπωμάτων στο γραφείο της Αλεξάνδρας οδηγούν σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τις απειλές.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 176, 177, 178, 179

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος 07/06Ήλιος – Επεισόδιο 175