Ήλιος – Επεισόδιο 173

Ήλιος – Επεισόδιο 173 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 173

Ο Δημήτρης πιστεύει πως η Ελένη δεν είναι κατάλληλη να μεγαλώσει το παιδί τους και της ανακοινώνει ότι θα ζητήσει την επιμέλεια της Μαριάνθης… Ένας άντρας στο μπαρ αναγνωρίζει τον Νικήτα και καλεί την αστυνομία. Ο Νικήτας συλλαμβάνεται βάζοντας σε κίνδυνο το σχέδιο αποφυλάκισης του. Ο Δημήτρης στήνει παγίδα για να συλλάβει τον Μανώλη. Ο Δημήτρης βρίσκει άλλο ένα στοιχείο που θα τον φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο που έχει στήσει την πλεκτάνη εναντίον του Φίλιππου. Ο Φίλιππος εξακολουθεί να φοβάται για την ζωή την δική του και της Διώνης και με την βοήθεια της Αλεξάνδρας προμηθεύεται ένα όπλο για την προστασία τους. Ο Δημήτρης εντοπίζει το αυτοκίνητο του εκτελεστή που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει μόνος του.

Ηλιος – Επεισόδιο 173 – 03/06

Ο Δημήτρης καταδιώκει τον εκτελεστή, ενώ μια πολύ περίεργη εξέλιξη τον κάνει να σκεφτεί πως ο Φίλιππος και η Διώνη δεν διώκονται από έναν μόνο άνθρωπο, αλλά από μια ομάδα ανθρώπων καλά οργανωμένων που δρουν με επαγγελματικό τρόπο. Ο Φίλιππος ανησυχεί για την πνευματική υγεία της Αλεξάνδρας, η οποία κατηγορεί για όλα όσα συμβαίνουν τον Μενέλαο σαν να είναι ακόμα ζωντανός. Η Λήδα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Δήμο, ωστόσο αγωνιά για τη ζωή του Νικήτα, αφού η επιχείρηση για την εξάρθρωση της σπείρας βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Η Ελένη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού το σχέδιο να φύγουν με την μικρή και τον Μανώλη ναυαγεί. Η Λένα καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Αχιλλέα, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά της όπου κι αν πάει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 174, 175, 176, 177

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος 03/06Ήλιος – Επεισόδιο 173