Ήλιος – Επεισόδιο 172

Ήλιος – Επεισόδιο 172 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 172

Ο Δημήτρης παλεύει ανάμεσα στο υπηρεσιακό και στο πατρικό του καθήκον. Η Ελένη τον πιέζει να δώσει τα κλεμμένα χρήματα στους απαγωγείς της κόρης τους κι εκείνος δέχεται. Η Λήδα αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Δήμο και να γυρίσει μαζί του σελίδα στη ζωή της. Ο Νικήτας, πικραμένος απ’ την απόφασή της αυτή, παίρνει ένα ρίσκο που μπορεί να του στοιχίσει την ελευθερία του… Ο Φίλιππος κι η Διώνη δέχονται την πρόταση της Αθηνάς να κρυφτούν για λίγο.. Τα στοιχεία δείχνουν έναν αδίστακτο κι απρόβλεπτο δολοφόνο που απειλεί την ασφάλεια και των δύο. Ο Δημήτρης καταφέρνει να βρει και να φέρει πίσω την Μαριάνθη. Το κοριτσάκι, όμως, αποφασίζει να πει την αλήθεια στον πατέρα του και ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που δεν περίμενε.

Ήλιος – Επεισόδιο 172 – 02/06

Ο Δημήτρης πιστεύει πως η Ελένη δεν είναι κατάλληλη να μεγαλώσει το παιδί τους και της ανακοινώνει ότι θα ζητήσει την επιμέλεια της Μαριάνθης… Ένας άντρας στο μπαρ αναγνωρίζει τον Νικήτα και καλεί την αστυνομία. Ο Νικήτας συλλαμβάνεται βάζοντας σε κίνδυνο το σχέδιο αποφυλάκισης του. Ο Δημήτρης στήνει παγίδα για να συλλάβει τον Μανώλη. Ο Δημήτρης βρίσκει άλλο ένα στοιχείο που θα τον φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο που έχει στήσει την πλεκτάνη εναντίον του Φίλιππου. Ο Φίλιππος εξακολουθεί να φοβάται για την ζωή την δική του και της Διώνης και με την βοήθεια της Αλεξάνδρας προμηθεύεται ένα όπλο για την προστασία τους. Ο Δημήτρης εντοπίζει το αυτοκίνητο του εκτελεστή που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει μόνος του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 173, 174, 175, 176

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος 02/06Ήλιος – Επεισόδιο 172