Ήλιος – Επεισόδιο 171

Ήλιος – Επεισόδιο 171 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 171

Ο Δημήτρης κινητοποιεί τους πάντες για να βρεθεί η κόρη του που εξαφανίστηκε ξαφνικά. Την ίδια στιγμή η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο Μανώλης κρύβεται στην Καβάλα. Ο Φίλιππος παραδίδει ένα στοιχείο κλειδί στην Αθηνά που θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για να λύσουν την υπόθεση. Ο Νικήτας ζητά μια ευκαιρία απ’ την Λήδα για να είναι μαζί και την ίδια στιγμή ο Δήμος την πιέζει να διαλέξει με ποιον θέλει να είναι. Η καλοσύνη της Λένας σ’ έναν ασθενή απ’ τον κέντρο ψυχικής υγείας θα της γυρίσει μπούμερανγκ και ο Ντίνος θα προσπαθήσει να το διευθετήσει για να αποφύγουν τα χειρότερα. Η Μαριάνθη συνεχίζει να αγνοείται και ο Δημήτρης είναι σε δίλλημα για το αν πρέπει ή όχι να παραδώσει τα λίτρα. Κανείς, όμως, δεν φαντάζεται ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την απαγωγή.

Ήλιος – Επεισόδιο 171 – 01/06

Ο Δημήτρης παλεύει ανάμεσα στο υπηρεσιακό και στο πατρικό του καθήκον. Η Ελένη τον πιέζει να δώσει τα κλεμμένα χρήματα στους απαγωγείς της κόρης τους κι εκείνος δέχεται. Η Λήδα αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Δήμο και να γυρίσει μαζί του σελίδα στη ζωή της. Ο Νικήτας, πικραμένος απ’ την απόφασή της αυτή, παίρνει ένα ρίσκο που μπορεί να του στοιχίσει την ελευθερία του… Ο Φίλιππος κι η Διώνη δέχονται την πρόταση της Αθηνάς να κρυφτούν για λίγο.. Τα στοιχεία δείχνουν έναν αδίστακτο κι απρόβλεπτο δολοφόνο που απειλεί την ασφάλεια και των δύο. Ο Δημήτρης καταφέρνει να βρει και να φέρει πίσω την Μαριάνθη. Το κοριτσάκι, όμως, αποφασίζει να πει την αλήθεια στον πατέρα του και ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που δεν περίμενε.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 172, 173, 174, 175

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος 01/06Ήλιος – Επεισόδιο 171