Ήλιος – Επεισόδιο 168

Ήλιος – Επεισόδιο 168 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 168

Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει άκρη σχετικά με την υπόθεση του Φίλιππου. Ο Κρις, αφού επισκεφθεί τον Φίλιππο στη φυλακή, εκβιάζει την Διώνη, προκειμένου να της δώσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται πως έχει υπέρ του Φίλιππου. Εκείνη, όμως, με τη βοήθεια του Δημήτρη, τον παγιδεύει κι ο Κρις συλλαμβάνεται. Ο Δημήτρης έρχεται κοντά με την κόρη του, όχι όμως και με την Ελένη που φαίνεται να του κρύβει κάτι σημαντικό. Η Αλίκη επιμένει ότι πρέπει να σταθεί δίπλα της. Ο Νικήτας συνεχίζει την προσπάθεια να μπει στους κόλπους του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας. Μια είδηση που εμπλέκει το όνομα του Νικήτα θα αναστατώσει την Λήδα.

Ήλιος – Επεισόδιο 168 – 27/05

Η Νάντια αποκαλύπτει στην αστυνομία ότι το άλλοθι που έδωσε στον Κρις ήταν ψεύτικο. Η Ελένη ετοιμάζεται να φύγει κρυφά από την Καβάλα μαζί με την Μαριάνθη, η οποία, όμως, δυσκολεύει το σχέδιο της μαμάς της όταν της ανακοινώνει ότι δεν θέλει να φύγει ξανά μακριά από τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης ανακρίνει τον Κρις, ο οποίος συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξή του με τον φόνο της γυναίκας. Η Λήδα είναι σοκαρισμένη μετά την είδηση για τον θάνατο του Νικήτα. Ο Δήμος στέκεται δίπλα της και προσπαθεί να την στηρίξει. Ο Φίλιππος περιμένει με αγωνία την αποφυλάκισή του. Πιστεύει ότι ο Κρις θα ομολογήσει και θα επιστρέψει επιτέλους σπίτι του… Η Ελένη συναντά κρυφά τον Μανώλη και τους βλέπει από μακριά η Αλίκη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 169, 170, 171, 172

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος 27/05Ήλιος – Επεισόδιο 168