Ήλιος – Επεισόδιο 16, 17 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 16, 17 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Ήλιος του ANT1, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Ήλιος – Επεισόδιο 16, 17 – Β Κύκλος

Ήλιος – Επεισόδιο 16 – Β Κύκλος

Η Έλσα, με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, απειλεί ανοιχτά την Αλεξάνδρα ότι θα καταδώσει τόσο αυτή όσο και την Αλίκη στην Αστυνομία για τον φόνο του Βολίδη.

Ο Δημήτρης φοβάται πως ο Ιάσονας θα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, την ίδια ώρα που και η Εύα είναι εξαφανισμένη. Ο Νικήτας αποκαλύπτει στον Αντώνη ότι ξέρει την αλήθεια για την Δάφνη κι εκείνος τον παρακαλεί να μη μιλήσει στη Λήδα…

Ο Μιχάλης μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Δημήτρη και φωτογραφίζει κρυφά τον φάκελο με τα στοιχεία της υπόθεσης του Βολίδη. Η Αλίκη έχει χάσει πια την ψυχραιμία της και ο Δημήτρης προσπαθεί να καταλάβει τι την απασχολεί… Η Έλσα πηγαίνει στο Τμήμα, αποφασισμένη να δώσει την Αλίκη και την Αλεξάνδρα.

Ήλιος – Επεισόδιο 17 – Β Κύκλος

Κάποιος άγνωστος δίνει στην Αλεξάνδρα μια πολύτιμη πληροφορία που «καίει» την Έλσα, αφού την συνδέει άμεσα με την οργάνωση του Μενέλαου.

Η Αλίκη σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο Βολίδης δέχτηκε δύο χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ η ίδια θυμάται ότι τον χτύπησε μόνο μία φορά…

Στο μεταξύ, φτάνουν στα χέρια του Δημήτρη, κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι της νύχτας της δολοφονίας. Ο Νικήτας νιώθει ενοχές που κρύβει από τη Λήδα το μυστικό του Αντώνη και της Δάφνης, ενώ εξακολουθεί να πιέζεται από τον εκβιασμό της Τζένης.

Όλοι συνεχίζουν να ψάχνουν τον Ιάσονα που αγνοείται. Το άνοιγμα της διαθήκης του δολοφονημένου πατέρα Ζερίδη, εκπλήσσει όσους μαθαίνουν το περιεχόμενό της και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος – Επεισόδιο 18, 19, 20 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος Β ΚύκλοςΉλιος – Επεισόδιο 16 – Β ΚύκλοςΉλιος – Επεισόδιο 17 – Β Κύκλος