ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Αυτός ο θάνατος τσακίζει τον Δημήτρη

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Όπως σας ενημερώσαμε ο Δημήτρης δέχτηκε μια σφαίρα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του με την Αλίκη και τον Μάρκο.

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Αυτός ο θάνατος τσακίζει τον Δημήτρη

Ο αστυνόμος, λοιπόν, ο οποίος παραλίγο να πεθάνει μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, αναθεώρησε αρκετά πράγματα. Όπως θα παρακολουθήσουμε στην πορεία της σειράς, ο αστυνόμος συγκινείται βαθιά όταν μαθαίνει πως όλες αυτές τις μέρες που έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ήταν στο πλευρό του ο πατέρας του, ο Κωνσταντίνος. Η σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια πέρασε από πολλά στάδια μιας και ο Κωνσταντίνος στο παρελθόν παρενέβη τον νόμο και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το γεγονός αυτό σημάδεψε τον Δημήτρη, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να συγχωρέσει τον πατέρα του για την πράξη του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δυο τους να απομακρυνθούν. Όμως, τώρα πια, ο Δημήτρης έχει την ανάγκη να έρθει κοντά με τον πατέρα του και να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος, παρόλο που δεν έχει αποφυλακιστεί ακόμη, δέχεται με χαρά μιας και του είχε στοιχίσει ότι τόσα χρόνια δεν είχε επαφές με το παιδί του. Μια μέρα, όμως, τα πράγματα παίρνουν ξαφνικά απρόσμενη τροπή. Ο Κωνσταντίνος πεθαίνει στην αγκαλιά του Δημήτρη.

Ο θάνατός του τσακίζει τον άντρα. Ο Λαϊνάς δεν μπορεί να βγάλει λεπτό από το μυαλό του αυτή τη στιγμή, ενώ αισθάνεται τύψεις που όλα αυτά τα χρόνια δεν στάθηκε στο πλευρό του πατέρα του. Τότε ορκίζεται στον εαυτό του να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον δικαιώσει μιας και θεωρεί πως ο θάνατός του δεν ήταν τυχαίος.

Έτσι, ο αστυνόμος ξεκινά αμέσως την έρευνα και πηγαίνει στη φυλακή. Εκεί συναντάει τον συγκροτούμενο του Κωνσταντίνου, ο οποίος του αποκαλύπτει την αλήθεια για ό,τι συνέβη. Όμως ο Δημήτρης φοβάται ότι η ομολογία του φυλακισμένου δεν θα γίνει αποδεκτή στο δικαστήριο και έτσι με όσες ψυχικές δυνάμεις τού έχουν απομείνει συνεχίζει να ψάχνει να βρει νέα στοιχεία για αυτή την υπόθεση…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος ΔημήτρηςΉλιος επεισόδια