Ήλιος επεισόδια: Τα αισθήματα του στην Αλίκη αποκαλύπτει ο Αχιλλέας

Ήλιος επεισόδια: Ο Αχιλλέας με τη πρώτη ευκαιρία ζητεί από την Αλίκη να βγούνε. Η Αλίκη δέχεται και ο Αχιλλέας στο πρώτο τους αυτό ραντεβού την ξαφνιάζει δηλώνοντας της πόσο γοητευμένος είναι μαζί της ενώ παράλληλα της αποκαλύπτει τα πραγματικά του αισθήματα.

Ήλιος επεισόδια: Τα αισθήματα του στην Αλίκη αποκαλύπτει ο Αχιλλέας

Η Αλίκη παρά την αρχική της έκπληξη της αρέσει το ενδιαφέρον του Αχιλλέα για εκείνη και τον αφήνει να τη διεκδικήσει.

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα που βλέπει το θάνατο της Μαρίας ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ματαιωθούν τα σχέδια περί γάμου της Λήδας με τον Φίλιππο μαθαίνει πως η Αλίκη βγαίνει με τον Αχιλλέα και γίνεται έξαλλη.

Επιδιώκει συνάντηση μαζί της κι όταν βρίσκονται τετ-α-τετ της ζητεί να διακόψει κάθε επαφή με τον Αχιλλέα τονίζοντας της πως η θέση της είναι δίπλα στην οικογένεια της. Η Αλίκη απορεί με τη στάση της Αλεξάνδρας και της ζητεί να μην παρεμβαίνει στη προσωπική της ζωή, υπενθυμίζοντας της το κακό που της έκανε ο γιός της.

Πιο συγκεκριμένα η συνεργασία του Αχιλλέα με την Αλίκη στη φάρμα είναι πλέον γεγονός. Ο Αχιλλέας έχει αναλάβει καθήκοντα κτηνιάτρου της φάρμας και δεν κρύβει τη χαρά του που εξαιτίας της συνεργασίας αυτής θα βρίσκεται σε άμεση επαφή με την Αλίκη. Ήλιος επεισόδια

Ο Αχιλλέας από τη πρώτη στιγμή που βλέπει την Αλίκη είναι γοητευμένος από την όλη παρουσία της και το δείχνει. Αλλά και η Αλίκη δεν κρύβει τη χαρά της για τη συνάντηση της με έναν παλιό της γνώριμο από τα χρόνια της κτηνιατρικής σχολής. Ένας νέος έρωτας γεννιέται λοιπόν στη σειρά Ήλιος!

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΗλιος ΑλίκηΉλιος αΧΙΛΕΑςΉλιος επεισόδια