Ήλιος επεισόδια: Στη ζωή του Δημήτρη μπαίνουν ξανά η γυναίκα και η κόρη του

Ήλιος επεισόδια: Σοκαριστική θα είναι η στιγμή, όταν ο πρωταγωνιστής αντικρίσει ξανά μετά από καιρό την παλιά του οικογένεια. Η κόρη και η γυναίκα του Δημήτρη επιστρέφουν στην Καβάλα, με την επίσκεψη αυτή να προκαλεί πολλά ερωτηματικά, στη σειρά Ήλιος. Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Αλίκη, ο Δημήτρης θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Ήλιος επεισόδια: Στη ζωή του Δημήτρη μπαίνουν ξανά η γυναίκα και η κόρη του

Η είδηση αυτή θα προβληματίσει και την Αλίκη, η οποία θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την κόρη του, Μαριάνθη. Η γυναίκα του Δημήτρη θα γνωρίσει τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, με τη συνάντηση αυτή να προκαλεί αμηχανία. Ποια είναι τα κίνητρα αυτής της ξαφνικής επιστροφής και πώς θα αντιδράσει ο Λαϊνάς;

Η πρώην γυναίκα και η κόρη του Δημήτρη εισβάλλουν στη σειρά Ήλιος, για να δημιουργήσουν ένα νέο κύμα εξελίξεων. Παρόλο που η πρώην σύζυγός του, η Ελένη, θα του ξεκαθαρίσει πως δεν κρύβεται τίποτα πίσω από αυτή την επίσκεψη, εκείνος δε θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Σύμφωνα με το TV O’Clock, μία νέα υπόθεση θα ξετυλιχθεί, με την μικρή Μαριάνθη να μπαίνει σε κίνδυνο.

Η Ελένη θα μείνει για λίγες μέρες στην Καβάλα με την κόρη της, με την Αλίκη να προσπαθεί να τις προσεγγίσει. Στην προσπάθειά της αυτή, θα βρεθεί μπροστά σε ένα περιστατικό που θα κινήσει υποψίες. Η Ελένη θα έχει έναν έντονο καυγά με έναν άγνωστο άντρα, με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ αναστατωμένη.

Η Αλίκη θα τρέξει στον Δημήτρη, ενημερώνοντάς τον πως η πρώην γυναίκα του και η κόρη του κινδυνεύουν, στη σειρά Ήλιος. Φαίνεται πως η Ελένη είναι μπλεγμένη σε μια ιστορία, στην οποία θα βάλει τέλος ο Λαϊνάς. Με ποιον τρόπο θα το καταφέρει;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος ΔημήτρηςΉλιος επεισόδια