Ήλιος επεισόδια: Πληρωμένοι δολοφόνοι κυνηγούν τον Φίλιππο και την Διώνη

Ήλιος επεισόδια: Τα προβλήματα δε σταματούν για τους πρωταγωνιστές. Ο Φίλιππος και η Διώνη θα βρεθούν σε άσχημη κατάσταση, στα επόμενα επεισόδια Ήλιος, καθώς πληρωμένοι δολοφόνοι θα τους κυνηγήσουν μέχρι το τέλος. Ο Βενεκίδης θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή, με τον Κρις να συλλαμβάνεται στη θέση του.

Ήλιος επεισόδια: Πληρωμένοι δολοφόνοι κυνηγούν τον Φίλιππο και την Διώνη

Ο Μηνάς έχει πεθάνει και όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς. Το ζευγάρι επιθυμεί να κάνει μία νέα αρχή, χωρίς παρόμοια εμπόδια στη ζωή τους. Θέλουν να απομακρυνθούν από όλα αυτά που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Δυστυχώς, όμως, δε θα τα καταφέρουν. Πληρωμένοι εκτελεστές τους κυνηγούν και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει… Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Αυτός που θα αντιληφθεί το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση, θα είναι ο Λαϊνάς. Δολοφόνοι κυνηγούν το ζευγάρι, στη σειρά Ήλιος, χωρίς ο Φίλιππος και η Διώνη να το γνωρίζουν. Μόλις ο Βενεκίδης αφήνεται ελεύθερος, η Αθηνά του ζητάει να προσέχει, καθώς μέσα της υποψιάζεται πως η ιστορία αυτή δε θα έχει καλό τέλος.

Ο Λαϊνάς ξεκινάει τις έρευνες και ανακαλύπτει πως δεν κρύβεται ένας, πίσω από αυτή την υπόθεση, αλλά πολλοί. Το ζευγάρι μπλέχτηκε – άθελά του- σε μία κατάσταση που θα έχει οδυνηρές συνέπειες. Μία ολόκληρη συμμορία τους έχει βάλει στόχο, ταράζοντας τις ζωές τους. Η Αθηνά τους συμβουλεύει να φύγουν άμεσα από την Καβάλα, εκείνοι, όμως, έχουν άλλη γνώμη.

Ο Φίλιππος ζητάει ένα όπλο από την Αλεξάνδρα και είναι έτοιμος για όλα. Στο πλευρό του βρίσκεται ο Λαϊνάς, ο οποίος προσπαθεί να συλλάβει τους εγκληματίες, πριν κάνουν κακό στο ζευγάρι. Οι δολοφόνοι συνεχίζουν τις επιθέσεις τους, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος και η Διώνη να πάρουν μία παράτολμη απόφαση, στη σειρά Ήλιος.

Συνεργάζονται με τον Λαϊνά και τους στήνουν μία παγίδα. Σύμφωνα με το MYtv, η παγίδα αυτή θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη συνέχεια. Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να τους εντοπίσει, με την κατάσταση να φτάνει στα άκρα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΉλιος διωνηΉλιος επεισόδιαΉλιος Φίλιππος