Ήλιος επεισόδια: Ο θάνατος πλησιάζει – Ο πατέρας του Δημήτρη στο επίκεντρο

Ήλιος επεισόδια: Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, ο οποίος έχει προβληματίσει αρκετά τους τηλεθεατές. Ο Δημήτρης, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος, θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα φρικτό γεγονός με τον πατέρα του, ενώ ο θάνατος βρίσκεται πολύ κοντά και για τους δύο.

Ήλιος επεισόδια: Ο θάνατος πλησιάζει – Ο πατέρας του Δημήτρη στο επίκεντρο

Οι σχέσεις με τον πατέρα του δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, ήδη από τα αρχικά επεισόδια της σειράς. Ο Δημήτρης δεν κατάφερε ποτέ να συγχωρήσει την πράξη του, η οποία τον οδήγησε στην φυλακή και, ταυτόχρονα, στην απομάκρυνσή του από κοντά του. Οι δυο πρωταγωνιστές θα έρθουν ξανά κοντά, ένα φρικτό γεγονός, όμως, θα τους χωρίσει για πάντα.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, μια λάθος κίνηση της Αλίκης, θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του πρωταγωνιστή. Η ίδια, θα στρέψει το όπλο της στον Μάρκο, η σφαίρα θα βρει, όμως, τον Δημήτρη. Ο φύλακάς άγγελός της θα τρέξει στην φάρμα, προκειμένου να την σώσει. Η μοίρα θα του επιφυλάξει άσχημο παιχνίδι, καθώς θα βρεθεί ένα βήμα πριν το τέλος.

Ο Δημήτρης θα νοσηλευτεί, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να τρέξει κοντά του. Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως ο αγαπημένος τους Δημήτρης δε θα τα καταφέρει, καθώς η ζωή του θα κρέμεται από μια κλωστή. Ο πατέρας του, ο Κωνσταντίνος, θα βρεθεί δίπλα στον γιο του, από την αρχή έως το τέλος. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν με τους δύο πρωταγωνιστές θα χαρίσουν συγκίνηση στους τηλεθεατές, αλλά και ανησυχία, σχετικά με την συνέχεια του Δημήτρη στην σειρά. Ωστόσο, μία ανατροπή θα δώσει ελπίδα σε φίλους και συγγενείς του Δημήτρη. Ήλιος επεισόδια

Όταν ο Δημήτρης ξυπνήσει από το κώμα, θα ενημερωθεί πως δίπλα του τόσο καιρό βρισκόταν ο αγαπημένος του πατέρας. Ο Κωνσταντίνος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του γιου του, μέχρι εκείνος να συνέλθει και να γίνει πλήρως καλά.

Ο πατέρας του Δημήτρη βρίσκεται εκεί όταν ξυπνάει ο πρωταγωνιστής, του ο οποίου ο παρ’ ολίγον θάνατος, στη σειρά Ήλιος, αναστάτωσε πολλούς. Έχοντας αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή του, ζητάει από τον Κωνσταντίνο να αναπληρώσουν μαζί όλο τον χαμένο χρόνο, ως πατέρας και γιος. Αποφασίζει να κάνει στην άκρη την οργή του κι έτσι οι δυο αυτοί χαρακτήρες έρχονται κοντά.

Ένα φρικτό γεγονός, όμως, θα διαλύσει μια για πάντα τις σχέσεις των δύο ηρώων. Ο πατέρας του Δημήτρη θα βρεθεί νεκρός, στη σειρά Ήλιος, με τον πρωταγωνιστή να μην πιστεύει πως ο θάνατος αυτός ήταν τυχαίος. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο Κωνσταντίνος θα πεθάνει στα χέρια του γιου του. Ο Δημήτρης συγκεντρώνει στοιχεία για την δολοφονία αυτή, τα οποία θα τον ταράξουν αρκετά.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος ΔημήτρηςΉλιος επεισόδια