Ήλιος επεισόδια: Ο Μάρκος νεκρός και ο Φίλιππος ένοχος για φόνο

Ήλιος επεισόδια: Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε κατά τη συμπλοκή με τον Μάρκο και την Αλίκη, δίνει σκληρή μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή.

Ήλιος επεισόδια: Ο Μάρκος νεκρός και ο Φίλιππος ένοχος για φόνο

Όλοι βρίσκονται αναστατωμένοι στο νοσοκομείο και η Αλίκη δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του. Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στην Καβάλα για να εντοπίσει τον Μάρκο. Οι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή και ψάχνουν εντατικά να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον άντρα. Σύντομα, λοιπόν, καταφέρνουν και συλλαμβάνουν έναν φίλο του Μάρκου. Εκείνος, φανερά σαστισμένος, προσπαθεί αρχικά να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όμως στην πορεία δίνει κάποιες πληροφορίες που είναι χρήσιμες στην έρευνα των αστυνομικών.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Εύα δεν μπορεί να ξεχάσει την εφιαλτική εμπειρία που είχε με τον Μάρκο. Η οικογένεια και η φίλοι της προσπαθούν να τη στηρίξουν αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όμως, σύμφωνα με το serfare.com όσο εκείνος παραμένει ελεύθερος, η κοπέλα εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένη και έχει χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο της. Οι μέρες περνούν και η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Το γεγονός αυτό προκαλεί μεγάλη οδύνη στην Αλίκη. Μάλιστα, στην Καβάλα φτάνει και ο πατέρας του Λαϊνά, ο οποίος έχει ενημερωθεί για την κατάσταση του γιου του.

Οι γιατροί ξεκαθαρίζουν πως οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ενώ οι ελπίδες για να ζήσει ο Δημήτρης είναι λιγοστές. Κι ενώ όλοι είναι συντετριμμένοι, η Αστυνομία εντοπίζει τον Μάρκο νεκρό σε μια ερημική παραλία. Η εικόνα αυτή σοκάρει τους άντρες της Ασφάλειας, οι οποίοι αναφέρουν στα κεντρικά το γεγονός. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει με ποιο τρόπο έχασε τη ζωή του ο άντρας. Δηλαδή, αν ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία. Ήλιος επεισόδια

Από την άλλη, το γεγονός πως ο τελευταίος δεν μπορεί πια να βλάψει κανέναν προκαλεί ανακούφιση σε όλους και ειδικά στην Εύα. Η κοπέλα σύμφωνα με το σέρφαρε τώρα προσπαθεί να ξεπεράσει όσα έζησε και να συνεχίσει τη ζωή της. Τα προβλήματα, όμως, για την οικογένεια Βενεκίδη δεν σταματούν εδώ! Ξαφνικά, την επόμενη μέρα, ο Φίλιππος δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Αστυνομία και του ζητούν να παραστεί αμέσως στο τμήμα. Ο άντρας ξαφνιάζεται και πηγαίνει. Φτάνοντας εκεί, ο Χρήστος τού θέτει διάφορες ερωτήσεις για τις κινήσεις του τις τελευταίες μέρες.

Εκείνος αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και ζητεί εξηγήσεις. Τότε ο αστυνόμος τού ανακοινώνει πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε και τον θεωρούν πρώτο ύποπτο για τον φόνο του. Στο άκουσμα της είδησης, ο Φίλιππος σαστίζει και προσπαθεί να τους πείσει πως από τη στιγμή που η κόρη του επέστρεψε ζωντανή στο σπίτι δεν ασχολήθηκε ξανά με τον Μάρκο ο Χρήστος και η Αθηνά δεν έχουν πολλά στοιχεία εναντίον το Βενεκίδη. Όμως οι δυο τους συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να ανακαλύψουν την αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος επεισόδιαΉλιος μαρκοςΉλιος Φίλιππος