Ήλιος επεισόδια: Ο Μάνος κρατάει την Λήδα όμηρο

Ήλιος επεισόδια: Ο Μάνος είναι από τους ήρωες της σειράς που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο. Ο ίδιος αδιαφορεί για τις συνέπειες, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του. Στα προσεχή επεισόδια, θα δούμε πως ο νεαρός βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο.

Ήλιος επεισόδια: Ο Μάνος κρατάει την Λήδα όμηρο

Προσπαθεί να ξεφύγει από την Αστυνομία, ενώ κανείς δεν τον θέλει στην Καβάλα. Η μοναδική λύση που έχει για να ξεφύγει απ’ όλα και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του είναι ο Νικήτας. Έτσι, προσπαθεί να τον πείσει να τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του και να τον πάρει μαζί του όταν το σκάσει για το εξωτερικό.

Όμως εκείνος αρνείται. Παράλληλα, ο εγκληματίας το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η Λήδα, με την οποία είναι παράφορα ερωτευμένος. Βέβαια, και εκείνη αρχίζει να δένεται μαζί του και όσο κι αν προσπαθεί να συγκροτήσει τα συναισθήματά της δεν τα καταφέρνει. Την ίδια ώρα, ο Μάνος παρακολουθώντας τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους σκέφτεται πάνω στον πανικό του ένα παράτολμο σχέδιο. Μελετώντας, λοιπόν, προσεκτικό τις κινήσεις του, οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο και την επόμενη μέρα το βάζει σε εφαρμογή.

Έτσι, ξεκινά να παρακολουθεί τη Λήδα και μόλις βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία την πλησιάζει και της επιτίθεται. Ο Μάνος την ακινητοποιεί και εκείνη σαστίζει, αλλά δεν προλαβαίνει να αντιδράσει! Έπειτα, τη μεταφέρει σε ένα απομακρυσμένο σημείο και την κρατάει όμηρο. Στόχος του νεαρού είναι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα που έχει για το μέλλον του, αλλιώς δεν σκοπεύει να την αφήσει ελεύθερη.

Παρόλο που η γυναίκα προσπαθεί με ψυχραιμία να του μιλήσει και να τον πείσει πως αν δεν την απελευθερώσει θα καταλήξει ξανά στη φυλακή, εκείνος δεν ακούει λέξη. Την ίδια στιγμή, π πολύωρη απουσία της Λήδας γίνεται αισθητή από τον Αντώνη, ο οποίος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά μάταια. Μόλις ο Δήμος μαθαίνει για την εξαφάνισή της πανικοβάλλεται και θεωρεί πως υπεύθυνος είναι ο Νικήτας. Όλοι αγωνιούν για τη ζωή της, ενώ ο Μάνος τής δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό του!

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος επεισόδιαΉλιος ΛήδαΉλιος Μάνος