Ήλιος επεισόδια: Ο Φίλιππος πλησιάζει την Διώνη – Η Αλεξάνδρα μπαίνει στην μέση

Ήλιος επεισόδια: Για ακόμη μία φορά, η Αλεξάνδρα φαίνεται πως ασκεί επιρροή, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, στις ζωές των άλλων. Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Φίλιππος, αλλά και η Διώνη, ένας νέο χαρακτήρας που θα προστεθεί στη σειρά Ήλιος, μέχρι φυσικά, η Αλεξάνδρα να επέμβει.

Ήλιος επεισόδια: Ο Φίλιππος πλησιάζει την Διώνη – Η Αλεξάνδρα μπαίνει στην μέση

Μετά τον χωρισμό που δημιούργησε ανάμεσα στον γιο της και στον μεγάλο του έρωτα, την Λήδα, η αδίστακτη αυτή γυναίκα επιστρέφει δυναμικά με νέο σχέδιο. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, η Διώνη είναι μία νεαρή γυναίκα, η οποία θα αναστατώσει πολύ τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η Διώνη μπαίνει στη σειρά Ήλιος, ως η νέα νομική σύμβουλος της εταιρείας. Η συνεισφορά της στην εταιρεία φαίνεται αρκετά σημαντική, κανείς όμως δεν γνωρίζει τι κρύβεται πραγματικά πίσω από αυτό.

Παρόλο που η σχέση της με τον Φίλιππο θα ξεκινήσει πολύ εκρηκτικά, στο τέλος οι δύο ήρωες θα έρθουν κοντά. Ο Φίλιππος, μετά τον χωρισμό που του επέβαλλε η Αλεξάνδρα, θα θελήσει να κάνει μια νέα αρχή στη σειρά Ήλιος και, ίσως, σε αυτό τον βοηθήσει η Διώνη. Ο πρωταγωνιστής, θα εντυπωσιαστεί αρκετά με τη νέα αυτή άφιξη στην εταιρεία.

Η ανάγκη του να ξεπεράσει την Λήδα, θα φέρει τους δυο τους πολύ κοντά. Παρόλο που η Διώνη θα του ζητήσει να μη μαθευτεί η σχέση τους, η Αλεξάνδρα θα βρεθεί ξανά ένα βήμα μπροστά. Μόλις ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη, η Διώνη θα βρεθεί με μία ξαφνική μετάθεση σε θέση του εξωτερικού. Όπως φαίνεται, η Αλεξάνδρα θα αποφασίσει ξανά για τον Φίλιππο, χωρίς να είναι ο ίδιος παρών.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΉλιος επεισόδια