Ήλιος επεισόδια: Ο Φίλιππος χαροπαλεύει

Ήλιος επεισόδια: Στην σειρά Ήλιος, το σατανικό σχέδιο της Μπέτυς μπαίνει σε εφαρμογή και καταφέρνει να στείλει την Αλίκη στο κρατητήριο. Την ίδια ώρα ο Μηνάς καταστρώνει κι εκείνος το δικό του, θύμα του οποίου πέφτει ο Φίλιππος.

Ήλιος επεισόδια: Ο Φίλιππος χαροπαλεύει

Η Μπέτυ, γνωρίζοντας πια το σχέδιο του Δημήτρη και της Αλίκης, στήνει τη δική της παγίδα. Προσποιείται την ανίδεη και ξεγελώντας τους πάντες ετοιμάζεται να χτυπήσει εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται κάτι που θα βγει αληθινό. «Πραγματικός στόχος της είναι η Αλίκη, αλλά γιατί;», αναρωτιέται. Και πράγματι, δεν πέφτει έξω. Η Μπέτυ, που έχει σκηνοθετήσει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της και εμφανίζεται τραυματισμένη, καταφέρνει να ενοχοποιήσει την Αλίκη.

Η Αλίκη συλλαμβάνεται ως κύρια ύποπτη. «Είμαι αθώα. Δεν έχω κάνει τίποτα. Με παγίδευσε», φωνάζει η γυναίκα, αλλά τα στοιχεία την υποδεικνύουν ως ένοχη και περνά το πρώτο της βράδυ στο κρατητήριο. Ο Δημήτρης προσπαθεί να λύσει την υπόθεση που μοιάζει με άλυτο γρίφο, ενώ είναι βέβαιος για την αθωότητά της. «Κάπου υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος για όλα αυτά, αλλά πού;», είναι τα λόγια του.

Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την Μπέτυ, αφού ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια. Ολοι είναι αναστατωμένοι με τη σύλληψη της Αλίκης, η οποία υπερασπίζεται με όλη της τη δύναμη την αθωότητά της. Η Μπέτυ καταφέρνει να πείσει τον εισαγγελέα πως είναι θύμα του φθόνου της Αλίκης.

«Με ζηλεύει. Πάντα με ζήλευε από τότε που ήμασταν μικρές στο Ιδρυμα. Θέλει να με καταστρέψει», δηλώνει και δεν διστάζει να κατηγορήσει ανοιχτά την Αλίκη σε μια κοινή τους κατάθεση. Η Αλίκη αγανακτισμένη της επιτίθεται. «Τι είναι αυτά τα ψέματα που λες; Είσαι φίδι και εγώ σε έτρεφα στον κόρφο μου. Είναι διπρόσωπη και επικίνδυνη», την κατηγορεί, χωρίς να σκεφτεί ότι η παρουσία του εισαγγελέα θα έχει άσχημες συνέπειες για την ίδια. Η Αλίκη, χάνοντας την ψυχραιμία της, πέφτει στην παγίδα της Μπέτυς που την παρουσιάζει σαν επικίνδυνη δολοφόνο, και όλα δείχνουν πως θα είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει την αθωότητά της. Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας (3-7/5).

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης ερευνά το παρελθόν της Μπέτυς από τότε που ήταν στο Ιδρυμα με την Αλίκη και ανακαλύπτει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Συγκρίνει το DNA της με αυτό που βρέθηκε στο σημείο ενός άλλου φόνου και περιμένει να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Το αποτέλεσμα θα τον οδηγήσει σε μια αλήθεια που κανείς δεν φανταζόταν.

Η Μπέτυ το σκάει από το νοσοκομείο και ζητάει βοήθεια από τον Γιάννη, ο οποίος αρχίζει να είναι επιφυλακτικός μαζί της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αλίκη, που έχει βγει με εγγύηση, δεν προλαβαίνει να αλλάξει κλειδαριά στο σπίτι και ο Δημήτρης φοβάται πως η Μπέτυ θα μπει κρυφά με τα κλειδιά της και όντως το κάνει και απειλεί την Αλίκη και την Εύα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΉλιος επεισόδια