Ήλιος Επεισόδια: Ο Δημήτρης επεμβαίνει – Φίλιππος και Διώνη σε ρήξη

Ήλιος Επεισόδια: Η άφιξη της νέας ηρωίδας στην σειρά του ANT1, έχει δημιουργήσει, ήδη πολλά ερωτηματικά, γύρω από το πρόσωπό της. Ο Φίλιππος και ο Δημήτρης θα κληθούν να δώσουν απάντηση, σχετικά με την Διώνη, η οποία συνεχίζει να κινείται ύποπτα, στα επόμενα επεισόδια Ήλιος. Η εξυπνάδα της και η εργατικότητά της, την έχουν αγαπητή στην εταιρεία, με αποτέλεσμα, κανείς να μην υποψιάζεται τι κρύβεται πίσω από αυτά.

Ήλιος Επεισόδια: Ο Δημήτρης επεμβαίνει – Φίλιππος και Διώνη σε ρήξη

Ο Φίλιππος προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του, μετά τον χωρισμό του με την Λήδα. Η Διώνη δείχνει έντονο ενδιαφέρον, γεγονός που τον κολακεύει αρκετά. Τί θα δούμε στη συνέχεια; Θα προχωρήσει η μεταξύ τους σχέση;

Η Διώνη δε διστάζει να δείχνει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για τον Φίλιππο. Θα τον προσεγγίσει αρκετά, δείχνοντας τα συναισθήματά της για εκείνον κάθε μέρα, όλο και περισσότερο. Ο Φίλιππος θα δεχτεί το ερωτικό αυτό κάλεσμα. Σε μια προσπάθειά του να ξεχάσει την Λήδα, θα δώσει μια ευκαιρία στην Διώνη.

Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση, η οποία θα μείνει κρυφή με εντολή της Διώνης. Η πρωταγωνίστρια δεν επιθυμεί να φτάσει αυτό στα αυτιά της Αλεξάνδρας. Επιπλέον, για να μην μπαίνουν ανάμεσά τους επαγγελματικά θέματα, αποφασίζει να απομακρυνθεί από την εταιρεία. Αντίστοιχα, ο Φίλιππος νιώθει ερωτευμένος με την Διώνη και αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να ερευνήσει την υπόθεση που άφησε στη μέση, στα επεισόδια Ήλιος, σχεδιάζει, ώστε να κλέψει ο Φίλιππος στοιχεία από την Διώνη, σχετικά με το ποιος είναι το ‘αφεντικό’. Ενώ εκείνος στην αρχή αρνείται, ο Δημήτρης επιμένει. Ο Φίλιππος φοβάται πως αν κάνει κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη της αγαπημένης του, εκείνη θα χάσει την εμπιστοσύνη της απέναντί του.

Ο Δημήτρης του εξηγεί πως δεν μπορεί για έναν έρωτα να βλάψει οριστικά και αμετάκλητα την εταιρεία. Έτσι, ο Φίλιππος συνεργάζεται με την αστυνομία, κρυφά από την αγαπημένη του. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στο φως, με αποτέλεσμα όλα να αλλάξουν.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος ΔημήτρηςΉλιος διωνηΉλιος επεισόδια