Ήλιος επεισόδια – Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο μετα από πυροβολισμό

Ήλιος επεισόδια: Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 Ήλιος. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μη συλληφθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του, αλλά και για την κλοπή των χρημάτων της Αλεξάνδρας.

Ήλιος επεισόδια – Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο μετα από πυροβολισμό

Έτσι, κλειδώνει την Εύα σε ένα βαν, ενώ εκείνος ετοιμάζεται να το σκάσει. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη και ο Φίλιππος ζουν τον χειρότερο εφιάλτη τους, καθώς αναζητούν παντού την κόρη τους. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος χτενίζουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν το ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην έρευνα τους έχουν και οι μαρτυρίες της Αλεξάνδρας και του Πέτρου για τον Μάρκο. Ωστόσο, όταν η Αλίκη λέει πως ο παραλίγο βιαστής οι ο ίδιος άνθρωπος που έχει συνάψει δεσμό με την Εύα, σοκάρεται και συνειδητοποιεί πως η ζωή της κόρης της κινδυνεύει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην οικία Βενεκίδη, η Εύα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του Μάρκου, ο οποίος πλέον της μιλάει ανοιχτά για τις προθέσεις του. Το κορίτσι φοβάται πως θα της κάνει κακό και ξεσπάει σε κλάματα εκλιπαρώντας να την αφήσει να φύγει. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό της, αλλά η Αλίκη δεν μπορεί να περιμένει τα αποτελέσματα της Αστυνομίας.

Έτσι, αποφασίζει να αναλάβει δράση μόνη της και να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο. Γνωρίζοντας πια πως ο πραγματικός στόχος του δράστη είναι η ίδια, σκέφτεται να τον προκαλέσει. Όμως, πριν το κάνει, αγοράζει ένα όπλο ώστε να μπορεί να αμυνθεί σε μια ενδεχόμενη επίθεσή του. Πράγματι, λίγο μετά, ο Μάρκος, μη μπορώντας να αντισταθεί στην εμμονή που έχει για την Αλίκη, πηγαίνει να τη βρει στη φάρμα. Την ίδια στιγμή, φτάνει εκεί απροειδοποίητα ο Δημήτρης και ένας θόρυβος τρομάζει την Αλίκη. Η ίδια με ψυχραιμία παίρνει στα χέρια της το όπλο καιτο στρέφει προς τον Δημήτρη. Στη συνέχεια, του ζητάει συγγνώμη και του εξηγεί πως αγόρασε το όπλο για την ασφάλειά της. Ήλιος επεισόδια

Ο Μάρκος, βλέποντας εκεί τον αστυνόμο, φεύγει και στη συνέχεια αφήνει ελεύθερη την Εύα. Ο εφιάλτης για την κοπέλα τελειώνει μιας και επιστρέφει στο σπίτι της. Ωστόσο, είναι σε τραγική κατάσταση, ταλαιπωρημένη αλλά και διαλυμένη ψυχικά. Παρόλο που οι γονείς της προσπαθούν να την ηρεμήσουν, εκείνη δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της όσα πέρασε. Βλέποντας την κόρη της σε αυτή την κατάσταση, π Αλίκη θέλει ακόμη πιο πολύ να αντιμετωπίσει τον Μάρκο. Παρόλο που ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μείνει μακριά του, καθώς θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της, εκείνη δεν ακούει λέξη.

Έτσι, κρυφά απ’ όλους, κάνει ακόμη μία προσπάθεια για να τον προκαλέσει και ο Μάρκος πηγαίνει να τη συναντήσει αποφασισμένος για όλα. Όμως, για καλή της τύχη, εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται στο σημείο ο Δημήτρης. Γίνεται μια άγρια συμπλοκή μεταξύ των τριών και τα πράγματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παίρνουν δραματική τροπή. Συγκεκριμένα, μια σφαίρα πετυχαίνει τον Δημήτρη, ο οποίος πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος. Η Αλίκη πηγαίνει στο πλευρό του κλαίγοντας με λυγμούς, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο, ενώ ο Μάρκος φεύγει γρήγορα για να μη συλληφθεί.

Ο Λάίνάς μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η είδηση του πυροβολισμού γίνεται πρώτο θέμα στην Καβάλα και οι δικοί του άνθρωποι πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τούς ενημερώνουν πως έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα. Ο άντρας χαροπαλεύει, ενώ η Αλίκη νιώθει ένοχη για τον τραυματισμό του. Μάλιστα, συνειδητοποιεί πόσο σημαντικός είναι ο Δημήτρης στη ζωή της. Κι ενώ η ίδια περνάει το δράμα της, η Αθηνά τη συναντάει και την κατηγορεί για όσα συνέβησαν. Ακόμη, τη διαβεβαιώνει πως η ίδια θα φροντίσει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για όσα έγιναν σε αυτή την άγρια συμπλοκή που είχε θύμα τον Δημήτρη…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος ΔημήτρηςΉλιος επεισόδια