Ήλιος Επεισόδια: Μαριονέτες ενός αδίστακτου άντρα ο Φίλιππος, η Αλεξάνδρα και ο Δήμος

Ήλιος Επεισόδια: Οι ήρωες το τελευταίο διάστημα έρχονται αντιμετώποι με διάφορες δυσκολίες και προβλήματα ενώ κινούνται σαν… μαριονέτες. Πίσω απ’ όλα αυτό κρύβεται ο επιχειρηματίας Μενέλαος Μακρίδης. Εκείνος παρόλο που βρίσκεται μακριά, φροντίζει μέσω των εργατών του να μπει στη ζωή του Φίλιππου και του Δήμου.

Ήλιος Επεισόδια: Μαριονέτες ενός αδίστακτου άντρα ο Φίλιππος, η Αλεξάνδρα και ο Δήμος

Συγκεκριμένα, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη χρηματοδότηση της εταιρείας του πρώτου, παράλληλα έχει αγοράσει ποσοστό από το μπαρ του επιχειρηματία για να κάνει τις παράνομες δουλειές του. Παράλληλα, ένας ακόμη στόχος του είναι η Αλεξάνδρα. Ο άντρας τη γνωρίζει από το παρελθόν και θέλει να την καταστρέφει. Ο ίδιος εφαρμόζει προσεκτικά τα σχέδιά του και έτσι κάποια στιγμή πηγαίνει στην Καβάλα. Η παρουσία του εκεί προκαλεί έκπληξη στον Δημήτρη και στον Χρήστο, οι οποίοι αρχίζουν να ψάχνουν στοιχεία για το παρελθόν του επιχειρηματία, αλλά και την πραγματική του ταυτότητα. Το επόμενο πρωί, ο Μενέλαος αποφασίζει να συναντήσει τον Φίλιππο. Τότε, του προτείνει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Εκείνος, όμως, διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Έπειτα από σκέψη, τελικά του ανακοινώνει πως δέχεται. Η απόφαση του άντρα προ-καλεί μεγάλη χαρά στον Μενέλαο μιας και το σχέδιό του μέχρι στιγμής πηγαίνει περίφημα. Έπειτα, συνεχίζει ακάθεκτος τις επόμενες κινήσεις του ώστε να εξοντώσει την Αλεξάνδρα. Παράλληλα, εκείνη μαθαίνει για την άφιξή του στην Καβάλα και σαστίζει. Η γυναίκα σκέφτεται με ποιο τρόπο θα καταφέρει να πλησιάσει τον μεγάλο της εχθρό. Έτσι, ζητάει από τον Λουκά να γίνει σκιά του και να την ενημερώνει για κάθε του κίνηση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δήμος δέχεται μία εντολή από τον δικηγόρο που τον οδηγεί σε αδιέξοδο.

Φυσικά, πίσω από αυτό κρύβεται ο Μενέλαος, ο οποίος αισθάνεται ικανοποίηση μιας και όλοι έχουν γίνει μαριονέτες του. Κι ενώ ο Λουκάς παρακολουθεί το σπίτι του επιχειρηματία, με έκπληξη βλέπει τον Φίλιππο να τον επισκέπτεται! Τότε, ενημερώνει αμέσως την Αλεξάνδρα πως ο γιος της έχει επαφές με τον αδίστακτο άντρα. Στο άκουσμα της είδησης, η γυναίκα σαστίζει! Αισθάνεται πως τα μυστικά της από το παρελθόν θα αποκαλυφθούν, αλλά και ότι ο Μενέλαος θα βλάψει τον Φίλιππο. Ήλιος Επεισόδια

Έτσι, δίνει εντολή στον Λουκά να τον σκοτώσει! Την επόμενη μέρα, ο Μενέλαος δίνει εντολή να παρακολουθούν στενά τον Δήμο, μιας και έχει ενημερωθεί για κάποιες περίεργες κινήσεις του, και στη συνέχεια ετοιμάζεται για τη στιγμή που τόσο περίμενε. Πηγαίνει στο γραφείο της Αλεξάνδρας. Εκείνη, μόλις τον βλέπει ξαφνικά μπροστά της, νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο άντρας τής ξεκαθαρίζει πως μοναδική του επιθυμία είναι η ολική καταστροφή της. Η ίδια, τότε, προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη και να τον αντιμετωπίσει.

Όμως ο Μενέλαος δεν της αφήνει περιθώρια και σκοπεύει να τη διαλύσει με κάθε κόστος! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης, έχοντας στην κατοχή του J σημαντικές πληροφορίες για τον αδίστακτο επιχειρηματία, ζητάει από τον Φίλιππο να συμμαχήσουν ώστε να τον ξεσκεπάσουν, και εκείνος δέχεται. Ετσι, λίγο μετά, ο Δημήτρης εισβάλλει στο γραφείο του και προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στο οποίο ο Μενέλαος φυλάει τα μυστικά του. Όμως δεν τα καταφέρνει.

Οι μέρες περνούν και ο Δημήτρης με τον Χρήστο οργανώνουν ένα σχέδιο για να συλλάβουν τα τσιράκια του δικηγόρου. Πράγματι, η αποστολή αυτή στέφεται από επιτυχία και οι δύο αστυνόμοι είναι βέβαιοι πως μετά από αυτό θα έρθουν ακόμη πιο κοντά στον Μενέλαο. Ο Λαϊνάς ενημερώνει σχετικά τον Φίλιππο και του λέει πως πρέπει να βρουν τρόπο ώστε να καταφέρουν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Εκείνος συμφωνεί και έτσι όταν μαθαίνει πως ο επιχειρηματίας λείπει πηγαίνει στο γραφείο του.

Όμως τη στιγμή που προσπαθεί να βρει στοιχεία, ξαφνικά εμφανίζεται ο Μενέλαος!

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος ΑλεξάνδραΉλιος ΔήμοςΉλιος επεισόδιαΉλιος Φίλιππος