Ήλιος – Επεισόδια: Η ζωή της Αλίκης αλλάζει

Ήλιος – Επεισόδια: Η Εύα ομολογεί πως εκείνη κρύβεται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε ο Πέτρος. Στο άκουσμα της είδησης, η Αλίκη αναστατώνεται και προβληματίζεται ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά της κόρης της. Σοκαρισμένος είναι και ο Φίλιππος, ο οποίος φοβάται πως η πράξη της κόρης τους οφείλεται στη σχέση του με τη Λήδα.

Ήλιος – Επεισόδια: Η ζωή της Αλίκης αλλάζει

Όταν ο τελευταίος ενημερώνει την αγαπημένη του για την ομολογία της Εύας, εκείνη φοβάται πως η νέα ζωή τους θα έχει μόνο προβλήματα και δυσκολίες. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα αγωνίζεται για να φέρει ξανά κοντά της τον Φίλιππο και προκειμένου οι πράξεις της να έχουν αποτέλεσμα παίρνει με το μέρος της την Εύα. Το επόμενο πρωί, ο Φίλιππος πηγαίνει στο γραφείο και συζητά με τον Διονύση για την επιταγή που έχει λάβει.

Οι δυο τους βρίσκονται σε δίλημμα για το αν πρέπει να δεχτούν αυτή τη βοήθεια, π οποία μπορεί να σώσει την εταιρεία, αλλά ενδέχεται και να τους καταστρέφει. Στη συνέχεια, ο ίδιος αποχωρεί από το γραφείο και πηγαίνει μια βόλτα με τη Λήδα. Τότε το ζευγάρι συναντάει τυχαία την Αλίκη στον δρόμο. Η τελευταία αναστατώνεται μόλις τους βλέπει μαζί, αλλά προσπαθεί να μη δείξει την ενόχληση και τη στεναχώρια της. Λίγο μετά, όμως, η ζωή της τελευταίας αλλάζει αναπάντεχα μιας και μπαίνει στη ζωή της ένας άντρας.

Ο λόγος για τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι κτηνίατρος. Οι δυο τους γνωρίζονται από τα χρόνια της σχολής και εκείνη τον προσλαμβάνει στη φάρμα της ως κτηνίατρο. Κι ενώ η γυναίκα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ο Φίλιππος ζητάει από τη Λήδα να τον παντρευτεί. Η χαρά της δεν περιγράφεται και φυσικά αποδέχεται την πρόταση του αγαπημένου της. Ήλιος – Επεισόδια

Ύστερα από αυτό, εκείνος αποφασίζει και κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Πέτρο, στην Εύα και στον Άρη και να τους αποκαλύψει την απόφασή του.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΗλιος ΑλίκηΉλιος επεισόδια