Ήλιος επεισόδια: Η Νέλλυ ομολογεί – Το τραγικό φινάλε

Ήλιος επεισόδια: Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδελφή της 18 χρόνια πριν… Δεν πιστεύει πραγματικά αυτό που συμβαίνει αφού η ταυτότητά του δεν είναι καθόλου άγνωστη. Το αντίθετο. Το χειρότερο όλων είναι ότι τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του.

Ήλιος επεισόδια: Η Νέλλυ ομολογεί – Το τραγικό φινάλε

Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει! Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Νέλλη σε απόγνωση ομολογεί πως τα χάπια τα πουλούσαν μαζί με τον Μόνο, ενώ έρχεται πιο κοντά με την Αλίκη, αναγνωρίζοντας τη βοήθεια που της πρόσφερε. Η Νίκη και ο Δήμος έρχονται σε σύγκρουση για την υπόθεση του Μάνου. «Πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε. Μια κοπέλα πήγε να πεθάνει εξαιτίας του», της λέει. «Τι είναι αυτά που λες; Μου λες να αφήσω το παιδί μου στη φυλακή για ένα λάθος;», φωνάζει εκείνη.

Η Μυρτώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα serfare.com, με τη σειρά της κατηγορεί τον πατέρα της ότι δεν υποστήριξε τον Μάνο, όπως όφειλε. Παράλληλα, ο Διονύσης φοβάται πως ο Φίλιππος του παίζει παιχνίδι και όταν περάσει στα χέρια του η εταιρεία, θα πετάξει όλους τους εργαζόμενους στον δρόμο. Την ίδια στιγμή ο Μάνος ζητάει από τον πατέρα του να τον βοηθήσει, αλλά η αντίδρασή του δεν θα είναι αυτή που περιμένει… τη δολοφονία της Αγγελικής, αλλά και τον δολοφόνο της… Ήλιος επεισόδια

Στην σειρά του ΑΝΤ1 οταν μάθουν ποια πραγματικά τη σκότωσε θα ζήσουν έναν πραγματικό εφιάλτη καθώς αυτό το άτομο όλα αυτά τα χρόνια είναι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και όχι μόνο αυτό, είναι και οικογενειακή φίλη που υποτίθεται τους στήριζε στις δύσκολες στιγμές. Κι αυτή είναι η Αννα, η συνεργάτιδα της Μαρίας στο σπα και κολλητή της. «Η Αννα; Τι είναι αυτά που λες;», είναι η πρώτη αντίδραση της Μαρίας που καταρρέει. Το φινάλε, όμως, της ιστόρισε δεν έχει γραφτεί ακόμη και θα είναι σοκαριστικό για όλους αφού η γυναίκα θα βάλει τέλος στη ζωή της μετά τη μεγάλη αποκάλυψη.

Την ίδια ώρα ο Φίλιππος αρχίζει να αμφιβάλλει για τη μητέρα του για ακόμη μια φορά, ενώ νιώθει μόνος του ξανά αφού η Αλίκη θα βρεθεί απέναντι του και θα τον αμφισβητήσει. Ο Ντίνος πάλι, επιστρέφει στο σχολείο και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, ενώ η Εύα του αποκαλύπτει ότι π σχέση της Λένας με τον Πέτρο δεν ήταν απλώς φιλική.

Οσο για τη Νίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο και θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις για να βοηθήσει τον γιο της να βγει από τη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΉλιος επεισόδιαΉλιος Νέλλη