Ήλιος επεισόδια: Η μητέρα της Αλίκης θα επιστρέψει

Ήλιος επεισόδια: Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, η πρωταγωνίστρια κάνει υπερπροσπάθειες για να εντοπίσει στοιχεία από το παρελθόν της.

Ήλιος επεισόδια: Η μητέρα της Αλίκης θα επιστρέψει

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος, η μητέρα της Αλίκης θα επιστρέψει, δίνοντας χαρά στην ηρωίδα. Μετά από πολλά χρόνια, νιώθει ξανά θαλπωρή και ζεστασιά, από έναν άνθρωπο που νόμιζε πως είχε χάσει οριστικά.

Η Εύα, αλλά και ο Δημήτρης, διαφωνούν με την απόφασή της να την βάλει τόσο γρήγορα στη ζωή της. Ωστόσο, η Αλίκη θα επιμείνει πολύ, γεγονός που δε θα της βγει σε καλό. Τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Η Αλίκη χαρούμενη μετά από καιρό
Το όνειρο της Αλίκης να βρει την μητέρα της, πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος. Ύστερα από πολλές έρευνες, η πρωταγωνίστρια εντοπίζει την Ιωάννα, μια γυναίκα έτοιμη να ανοίξει την αγκαλιά της, για το χαμένο της παιδί.

Ενώ στο σπίτι επικρατεί ένα ζεστό κλίμα, ο Δημήτρης και η Εύα προσπαθούν να προστατεύσουν την αγαπημένη τους Αλίκη. Της ζητούν να μην είναι τόσο ευκολόπιστη και να ψάξει καλύτερα το ποιόν της γυναίκας που έβαλε τόσο ξαφνικά στη ζωή της.

Η Αλίκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αρνούμενη να δει την πραγματικότητα. Μάλιστα, μετά της αφηγήσεις που θα της κάνει η Ιωάννα, σχετικά με τον τρόπο που την έχασε, η ηρωίδα θα πειστεί πως τίποτα δεν πάει στραβά με αυτή την υπόθεση.

Η μητέρα της Αλίκης κατηγορείται για κλοπή
Η Ιωάννα, την οποία θα υποδυθεί εξαιρετικά η ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη, μπαίνει στο σπίτι της Αλίκης, ως μια γυναίκα πονεμένη, με πολλά οικονομικά προβλήματα και θέματα υγείας. Η μητέρα της Αλίκης φαίνεται καταρρακωμένη και χτυπημένη από την μοίρα, με αποτέλεσμα η κόρη της να συγκινηθεί, κάνοντας τα πάντα στη σειρά Ήλιος.

Αυτή την αφέλεια θα σταματήσει η Εύα, η οποία δεν αντέχει να βλέπει την Αλίκη τόσο ‘μαγεμένη’ από αυτή τη νέα γυναίκα. Έτσι, κατηγορεί την Ιωάννα, πως κατά την τελευταία της επίσκεψη στο σπίτι, της έκλεψε ένα ακριβό κόσμημα. Η Αλίκη αρνείται να το δεχτεί. Ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της, η οποία την πείθει πως αυτό δε συνέβη ποτέ.

Έτσι, όλα κυλούν ομαλά, αλλά περίεργα. Μέχρι που έρχεται η ιδέα για το τεστ DNA.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια