Ήλιος επεισόδια: Η Λήδα από το πουθενά όμηρος του Ισακίδη

Ήλιος επεισόδια: Ενώ ο Δημήτρης έχει επιτέλους το πράσινο φως για να συλλάβει τον Ισακίδη, ο Αντώνης αποφασίζει να πάρει μόνος του την εκδίκησή του για τον φόνο της Αγγελικής. Η Λήδα τρέχει να τον προλάβει αλλά καταλήγει η ίδια όμηρος του Ισακίδη.

Ήλιος επεισόδια: Η Λήδα από το πουθενά όμηρος του Ισακίδη

Την ίδια στιγμή, η Αλίκη ομολογεί στον Φίλιππο το κρυμμένο μυστικό της. «Τα ήξερα όλα, για τη Λήδα, τον Πέτρο, πριν ακόμη κάνουμε δικά μας παιδιά, αλλά δεν ήθελα να σε χάσω», είναι τα λόγια της. Εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού, ενώ παράλληλα μαθαίνει από τον Πέτρο για τον κίνδυνο που διατρέχει η Λήδα. Ολοι αγωνιούν για την τύχη της και μαζεύονται έξω από το σπίτι του Ισακίδη, ο οποίος προσπαθεί να διαπραγματευτεί την ελευθερία του με τον Δημήτρη. Ήλιος επεισόδια

Συγχρόνως, ο Μάνος, υποκύπτει στα επικίνδυνα παιχνίδια της Νέλλης. Ο Ισακίδης δεν τα καταφέρνει και συλλαμβάνεται. Ο Δημήτρης προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία του. Ο Κοντογιάννης με τη σειρά του ανησυχεί πως όλα θα βγουν στο φως, όταν η Κατερίνα του λέει πως την έχουν καλέσει για ανάκριση.

Στο μεταξύ ο Φίλιππος μένει σε ξενοδοχείο, ενώ καλύπτει την Αλίκη στα παιδιά. Ο Δήμος πάλι ετοιμάζει το μπαρ για το πάρτι του Μάνου και της Νέλλης, χωρίς να έχει ιδέα ότι τα δύο παιδιά έχουν σχεδιάσει να διακινήσουν χάπια στο μαγαζί. Το πάρτι διακόπτεται, όταν μια κοπέλα λιποθυμήσει.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδιαΉλιος ΙσακίδηςΉλιος Λήδα