Ήλιος επεισόδια: Η Διώνη παγιδεύεται από των Φίλιππο

Ήλιος επεισόδια: Ο Δήμος ανακαλύπτει περισσότερα κομμάτια του παζλ για την εγκληματική οργάνωση που τον έχει στριμώξει και τη σχέση της με τον χρηματοδότη τού Φίλιππου.

Ήλιος επεισόδια: Η Διώνη παγιδεύεται από των Φίλιππο

Την ίδια ώρα η Διώνη βρίσκεται ξαφνικά μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα σχετικά με την εταιρεία.

Νιώθει εγκλωβισμένη καθώς συνειδητοποιεί με τον Φίλιππο πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον. «Νόμιζα ότι δεν μπορώ να ξαναερωτευτώ, αλλά είμαι βέβαιος για τα αισθήματα που έχω για σένα», της εξομολογείται κι εκείνη του το ανταποδίδει. Για αυτό και παραιτείται προκειμένου να είναι μαζί χωρίς να μπαίνουν ανάμεσά τους τα επαγγελματικά μπερδέματα.

Αργότερα ο Δημήτρης προτείνει στον Φίλιππο να προσπαθήσει να «κλέψει» πληροφορίες από τη Διώνη για το ποιος είναι το αφεντικό. «Αυτό αποκλείεται. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα πίσω από την πλάτη της. Είναι πολύ αυτό που μου ζητάς. Δεν μπορώ να κλονίσω την εμπιστοσύνη της. Είμαι σίγουρος πως δεν έχει καμία ανάμειξη», του τονίζει.

Στο μεταξύ ο Δήμος, μετά από έναν τσακωμό με τη Σοφία, αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για την «επιχείρηση» που έχει στήσει ο δικηγόρος κάτω από τη μύτη τους! Η Σοφία σοκάρεται και τον συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία.

Στο μεταξύ η Διώνη, μέσα τις πιέσεις που δέχεται για να ανακαλέσει την παραίτησή της, αποκαλύπτει στον Φίλιππο κάτι που θα του δημιουργήσει ακόμη περισσότερα διλήμματα…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος διωνηΉλιος επεισόδιαΉλιος Φίλιππος