Ήλιος επεισόδια: Η Αθηνά στο ψυχιατρείο!

Ήλιος επεισόδια: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πορεία της σειράς. Η Αθηνά κάνει κάποιες κινήσεις που προβληματίζουν στη σειρά, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να δίνει την έγκριση του για να την κλείσουν στο ψυχιατρείο.

Ήλιος επεισόδια: Η Αθηνά στο ψυχιατρείο!

Η Αθηνά βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς δεν μπορεί να αποδείξει πως ο Μάνος είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Στέφανο και προσπαθεί να εκδικηθεί. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Όλα αρχίζουν όταν η γυναίκα πιστεύει πως ο Στέφανος άρπαξε το παιδί της από το αυτοκίνητό της. Η ίδια τον καλεί στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Εκεί, ο άντρας αρνείται τις κατηγορίες με αποτέλεσμα το περιβάλλον της γυναίκας να ανησυχεί και να πιστεύει πως η εμμονή της με τον Στέφανο την κάνει να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα.

Τότε ο Αχιλλέας τής προτείνει να ξεκινήσει μια αγωγή με φάρμακα. Η στάση του την απογοητεύει και είναι σε απόγνωση που κανείς δεν την πιστεύει. Έτσι, αποφασίζει να φύγει με το παιδί της. Όμως ο ψυχολόγος τη σταματάει και πλέον είναι πεπεισμένος πως η αγαπημένη του αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Την επόμενη μέρα, εκείνη, κρυφά από τον άντρα, ζητάει τη βοήθεια της Αλίκης για να την κρύψει κάπου με το παιδί, ώστε να χάσει ο Στέφανος τα ίχνη της.

Παράλληλα, ο τελευταίος προχωράει το σχέδιό του για να παγιδεύσει την Αθηνά. Την ίδια κιόλας μέρα, πραγματοποιείται έκρηξη στο σπίτι της και εκείνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς – απολογείται για το περιστατικό.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΉλιος επεισόδια