ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η Αλίκη παίρνει μία μεγάλη και επίπονη απόφαση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να αναζητήσει τους βιολογικούς γονείς της, αφού νιώθει την ανάγκη να τους γνωρίσει. Δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Δημήτρης, ο οποίος τη στηρίζει ψυχολογικά.

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Οι μέρες περνούν και η ίδια λαμβάνει μια σειρά από μηνύματα από μια γυναίκα, η οποία εμφανίζεται ως μητέρα της. Τότε ο αστυνόμος καταφέρνει και εντοπίζει τα ίχνη της και δίνει τις πληροφορίες στην αγαπημένη του. Εκείνη σαστίζει μιας και συνειδητοποιεί πως η συνάντηση αυτή θα τη φέρει αντιμέτωπη με το οδυνηρό και δύσκολο παρελθόν της, αφού θέλει να μάθει για ποιο λόγο η μητέρα της την εγκατέλειψε… Στη σκέψη και μόνο, όμως, αποφασίζει να κάνει πίσω. Αισθάνεται πως δεν είναι έτοιμη .· να ακούσει αλήθειες που θα την πληγώσουν.

Ωστόσο, ο Δημήτρης, ο οποίος θέλει το καλό της, την παροτρύνει να συναντηθούν προκειμένου να κλείσει αυτή η πληγή μέσα της. Πράγματι, λίγες μέρες μετά, η Αλίκη βρίσκει το κουράγιο και συναντάει την Ιωάννα. Η πρώτη είναι συγκλονισμένη και αρχίζει να μιλάει μαζί της.

Στη συνάντηση αυτή η Αλίκη λυγίζει, ενώ όταν επιστρέφει στο σπίτι εξομολογείται στον Δημήτρη και στην Εύα όσα συνέβησαν. Όμως τόσο ο αγαπημένος της όσο και η κόρη της έχουν αμφιβολίες για την ταυτότητα της Ιωάννας. Έτσι, προσπαθούν να την πείσουν να κάνει τεστ DNA ώστε να μάθει αν όσα ισχυρίζεται αυτή η γυναίκα είναι αλήθεια. Η Αλίκη αρχικά αντιδρά, αλλά στην πορεία πείθεται από τα λόγια τους. Έτσι, όταν συναντάει ξανά την Ιωάννα, παίρνει κρυφά ένα προσωπικό της αντικείμενο για να γίνει το τεστ.

Παράλληλα, η ίδια φροντίζει να επικοινωνεί με την Ιωάννα ώστε να μην καταλάβει τίποτα. Οι μέρες περνούν και η Αλίκη ενημερώνεται από το εργαστήριο πως έχουν βγει τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Τότε, φανερά αγχωμένη, πηγαίνει μαζί με τον Δημήτρη να παραλάβει τον φάκελο…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος επεισόδια