Ήλιος επεισόδια: Η Αλίκη αποχαιρετά και θρηνεί τον Δημήτρη

Ήλιος επεισόδια: Η Αλίκη, με μοναδικό της όπλο την ελπίδα, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του Δημήτρη, ενώ η υγεία του χειροτερεύει, «θα τα καταφέρει. Είναι δυνατός Δεν θα τα παρατήσει, το ξέρω», λέει του Κωνσταντίνου. του πατέρα του Δημήτρη.

Ήλιος επεισόδια: Η Αλίκη αποχαιρετά και θρηνεί τον Δημήτρη

Εκείνος, τραγική φιγούρα δίπλα στον γιο του, παρακαλεί για ένα θαύμα. «Ας ελπίσουμε ότι ο θεός θα ακούσει τις προσευχές μου και το παιδί μου θα βγει νικητής», ψελλίζει καταρρακωμένος. Ο Χρήστος δεν φεύγει από δίπλα τους κι αποκαλύπτει μια επιθυμία του Δημήτρη που θα διχάσει τόσο την Αλίκη όσο και τον πατέρα του. Ο Άγγελος, που είναι ο θεράπων γιατρός του. διαπιστώνει την επιδείνωση της υγείας του. «Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά. Ο Δημήτρης έχει πέσει σε κωματώδη κατάσταση και μόνο τα μηχανήματα πια τον κρατούν στη ζωή», τους αναφέρει με πόνο ψυχής, φέρνοντας τον Κωνσταντίνο και την Αλίκη αντιμέτωπους με την πιο σκληρή πραγματικότητα.

Η Αλίκη δεν μπορεί να δεχτεί όλο αυτό που συμβαίνει. Οι τύψεις της την κατατρώνε καθώς αν εκείνη δεν επέμενε να παγιδεύσει τον Μάρκο και άκουγε τον Δημήτρη, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί. «Αν πεθάνει δεν θα το αντέξω», μονολογεί. Την ίδια ώρα π κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο και αυτό της προκαλεί μεγάλη οδύνη. Τα δάκρυα δεν σταματούν να τρέχουν από το πρόσωπό της. Παράλληλα ο πατέρας του βρίσκεται μπροστά στο πιο δύσκολο δίλημμα της ζωής του. «Είναι δική σας απόφαση αν θα κρατήσετε σε λειτουργία τα μηχανήματα ή όχι. Εμείς κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό», του λέει ο Αγγελος. Ολοι είναι πολύ αναστατωμένοι και βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη. αφού η αντοχή του δείχνει να φτάνει στο τέλος της και οι ελπίδες τους για τη σωτηρία του σβήνουν. Ήλιος επεισόδια

Μάθε ολες τις εξελίξεις ΕΔΩ: www.serfare.com

Η κατάσταση του Δημήτρη επιδεινώνεται δραματικά. Η Αλίκη δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της και τον αποχαιρετά με σπαραγμό λίγο πριν ο Αγγελος σβήσει τα μηχανήματα που τον κρατούν στη ζωή.

Η Αλίκη, διαλυμένη, αποχαιρετά τον αγαπημένο της λίγο πριν σβήσει ο Αγγελος τα μηχανήματα που τον κρατούν στη ζωή. «Αντίο για πάντα. Συγχώρεσέ με», λέει μέσα σε κλάματα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος κατηγορείται για φόνο μέσα στη φυλακή και όλοι, που πιστεύουν στην αθωότητά του και γνωρίζουν ότι π κατηγορία είναι στημένη, παλεύουν να αποδείξουν την αλήθεια…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος επεισόδια