Ηλιος Επεισοδια: Φίλιππος και Αλίκη έχουν επέτειο γάμου

Ηλιος Επεισοδια: Ο Φίλιππος θα πάρει ένα σημαντικό ρίσκο για να καταφέρει να πάρει δάνειο από την τράπεζα, ενώ η απόφαση της Αλίκης να υπογράψει για την υποθήκη του σπιτιού τους προκειμένου να τον στηρίξει ολοκληρωτικά, τον αιφνιδιάζει.

Ηλιος Επεισοδια: Φίλιππος και Αλίκη έχουν επέτειο γάμου

Είναι πρώτη φορά πραγματικά αισιόδοξος για την πορεία της νέας του εταιρείας, αλλά θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει την οικογένειά του.

Η επέτειος του γάμου του με την Αλίκη θα είναι διαφορετική από ό,τι ήταν στο παρελθόν, αλλά εκείνος θα κάνει τα πάντα για να ξεχάσουν ό,τι τους βαραίνει και να κοιτάξουν μόνο μπροστά.

Την ίδια ώρα η Λήδα κάνει σχέδια για το μέλλον της με τον Δημήτρη, ενώ αγωνίζεται να βγάλει οριστικά τον Φίλιππο από το μυαλό της. Το παρελθόν τους όμως για άλλη μια φορά θα βγει στο προσκήνιο. Σε μια συνάντησή τους Φίλιππος και Λήδα δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους.

Φιλιούνται παθιασμένα και καταλήγουν να κάνουν έρωτα, αφήνοντας πίσω τους όλους και όλα. Η νύχτα αυτή θα είναι καθοριστική και για τους δύο αφού καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά και πως ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει. Ομως γεμίζουν τύψεις γι’ αυτό που συνέβη μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiailiosΗλιος ΑλίκηΉλιος επεισόδιαΉλιος Φίλλιπος