Ήλιος επεισόδια: Αλίκη και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με την Ελένη

Ήλιος επεισόδια: Τα προβλήματα δε σταματούν για το αγαπημένο ζευγάρι. Η Αλίκη και ο Δημήτρης θα έρθουν αντιμέτωποι με την Ελένη και τη ζήλια της, στη σειρά Ήλιος. Φαίνεται πως η νέα ηρωίδα ήρθε για να ταράξει τις ζωές των πρωταγωνιστών. Όχι μόνο επειδή είναι μπλεγμένη σε σκοτεινά κυκλώματα, αλλά κι επειδή η συμπεριφορά της είναι ικανή να διαλύσει κάθε όμορφη σχέση.

Ήλιος επεισόδια: Αλίκη και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με την Ελένη

Η ανησυχία στο βλέμμα της είναι έντονη. Ανησυχεί τόσο για την ίδια, όσο και για την Μαριάνθη της. Ο Δημήτρης παλεύει να την βοηθήσει με κάθε τρόπο, εκείνη όμως δε θέλει να εκμεταλλευτεί την προστασία του. Αντιθέτως, συνεχίζει να φέρεται παρορμητικά. Τί θα συμβεί ανάμεσα στους δύο, στη συνέχεια;

Η Μαριάνθη και η Αλίκη αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση, στη σειρά Ήλιος, με αποτέλεσμα η Ελένη να εξοργίζεται. Βλέπει πως η κόρη της εμπιστεύεται περισσότερο τον πατέρα της και τη σύντροφό του, παρά την ίδια. Η κατάσταση αυτή την εξοργίζει, με αποτέλεσμα η στάση της να γίνεται επιθετική, απέναντι στην Αλίκη.

Η συμπεριφορά της γίνεται αντιληπτή από τον Δημήτρη. Εκείνος, βλέποντας την καταστροφή να πλησιάζει, αποφασίζει να της εξηγήσει. Την προσεγγίζει και της ξεκαθαρίζει πως η Αλίκη δε θα πάρει το παιδί από κοντά της. Ούτε θα γίνει η μητέρα της. Η Μαριάνθη, όχι απλά δεν κινδυνεύει κοντά της, αλλά περνάει και ευχάριστο χρόνο, γεγονός που είχε καιρό να συμβεί.

Η Ελένη δεν πείθεται γρήγορα από την Αλίκη, έτσι, συνεχίζει να δρα παρορμητικά, στη σειρά Ήλιος. Αυτό θα βάλει σε σκέψεις τον Δημήτρη, σχετικά με το εάν πρέπει να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού, ως πατέρας.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος ΔημήτρηςΉλιος επεισόδια