Ήλιος ΑΝΤ1: Ο Μάνος αποφυλακίζεται

Ήλιος ΑΝΤ1: Η Αθηνά στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη προσπαθώντας να τον βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τη Δάφνη, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν όταν ο Χρήστος δίνει ψευδή κατάθεση εναντίον του.

Ήλιος ΑΝΤ1: Ο Μάνος αποφυλακίζεται

Ο Δημήτρης βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν καταφέρει να αποδείξει όσα έχει κάνει η Δάφνη. Εκείνη ομολογεί τα πάντα, ενώ ο Χρήστος συνειδητοποιεί πως η γυναίκα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, τον χρησιμοποίησε. Τον έκανε μέρος του σχεδίου της, στρέφοντάς τον εναντίον του Δημήτρη, ο οποίος επιστρέφει δικαιωμένος στα καθήκοντά του. Ο Χρήστος αγωνίζεται να ξεπεράσει το σοκ από την προδοσία της Δάφνης και η Σοφία προσπαθεί να τον βοηθήσει…

Ο Μάνος επιχειρεί να επικοινωνήσει με τη μητέρα του στο τηλέφωνο, αλλά δεν τη βρίσκει και ανησυχεί πως κάτι της έχει συμβεί. Η Νέλλη τρομοκρατείται όταν εκείνος εμφανίζεται μπροστά της, αφού έχει βγει με εγγύηση από τη φυλακή.

Ο Μάνος κάνει αισθητή την παρουσία του στη φάρμα, καθώς έχει βρει έναν τρόπο να επιστρέφει χωρίς να μπορεί να τον διώξει κανείς. Τόσο η Νέλλη όσο και η Αλίκη φοβούνται για τα πραγματικά κίνητρά του. Η Νέλλη, απελπισμένη και φοβισμένη από την παρουσία του Μάνου στη φάρμα, αποφασίζει να παραιτηθεί. Εκείνος, από την πλευρά του, προσπαθεί να δείξει σε όλους πως έχει αλλάξει πια. Η Εύα γνωρίζει στο διαδίκτυο ένα γοητευτικό τριαντάρη, τον Μάρκο, και βγαίνει ραντεβού μαζί του. Ήλιος ΑΝΤ1

Ο Φίλιππος ομολογεί στην Αλίκη πως αυτός χτύπησε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του και πως, μη αντέχοντας τις τύψεις του γι’ αυτό, σκέφτεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Η Αλίκη προσπαθεί να τον πείσει πως αυτό όχι μόνο δεν θα βοηθήσει σε τίποτε, αλλά θα φέρει κι άλλα προβλήματα σε όλους. Ο Φίλιππος αδυνατεί να συμφιλιωθεί με τις ενοχές του και αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα απαιτεί από τη Λήδα να κάνει κάτι που θα είναι ολέθριο για εκείνη και τον Φίλιππο. Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αλεξάνδρα, η οποία προχωράει σε έναν εκβιασμό που φέρνει την κοπέλα σε αδιέξοδο.

Ο Φίλιππος δεν ξέρει πώς να εξηγήσει τη στάση της Λήδας. Είναι διαλυμένος μετά το χωρισμό τους, ενώ έχει φτάσει η ώρα να υπογράψουν το διαζύγιό τους με την Αλίκη. Της ανακοινώνει το χωρισμό του με τη Λήδα και εκείνη, βλέποντάς τον καταρρακωμένο, του προτείνει να μείνει για λίγες ημέρες στο σπίτι.

Η Λήδα δεν δίνει καμία εξήγηση για την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Φίλιππο, κάτι που προκαλεί απορία και ένταση σε όλους.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

ant1iliosΉλιος Αντ1Ήλιος Μάνος