Ήλιος ANT1: Ο Φίλιππος σκοτώνει με το αυτοκίνητό του μια γυναίκα

Ήλιος ANT1: Μετά τις εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου, η Αλίκη δέχεται δύο δολοφονικές επιθέσεις, την ώρα που και η Νίκη μπαίνει στο στόχαστρο του δολοφόνου. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Φίλιππος σκοτώνει με το αυτοκίνητό του μια γυναίκα και ετοιμάζεται να παραδοθεί την αστυνομία.

Ήλιος ANT1: Ο Φίλιππος σκοτώνει με το αυτοκίνητό του μια γυναίκα

Η Λήδα απογοητεύεται από τον Αντώνη και ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της μητέρας της σε εκείνον και τη Νεφέλη. Την ίδια ώρα ο Δήμος προβληματίζεται όταν βρίσκει στα πράγματα της Νίκης μια φωτογραφία με εκείνη πιο νέα, έναν άντρα αστυνομικό και ένα μικρό κορίτσι. Την ίδια φωτογραφία, όμως, κρατάει στα χέρια της και η Νίκη.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος μαθαίνει πως ο Φίλιππος έβαλε να ψάξουν για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την επιταγή και τον προειδοποιεί πως αν δεν συμμορφωθεί θα χάσει την εταιρεία του, ενώ η Αλίκη που περπατάει μόνη στον δρόμο, δέχεται μια φονική επίθεση και δεν φτάνει ποτέ στο ραντεβού που είχε κανονίσει με τον Αχιλλέα.

Παράλληλα, ο Φίλιππος σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί τι έκανε το βράδυ που τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Χτύπησε μια γυναίκα και την άφησε αβοήθητη στον δρόμο να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

ant1iliosΉλιος Αντ1Ήλιος Φίλιππος