Ήλιος ΑΝΤ1: Η Μαρία αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο

Ήλιος ΑΝΤ1: Η Λήδα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της, αφού ύστερα από 18 χρόνια είναι ξανά μαζί με τον πρώτο και μεγάλο έρωτά της, τον Φίλιππο. Οι δυο τους ξέρουν πολύ καλά πως πολλοί από το περιβάλλον τους δεν εγκρίνουν την επανασύνδεσή τους, όμως εκείνοι είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν μαζί κάθε δυσκολία.

Ήλιος ΑΝΤ1: Η Μαρία αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο

Μάλιστα, ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και έτσι ξεκινούν δειλά δειλά τις προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο τους. Η ευτυχία, όμως, της Λήδας δεν κρατά για πολύ. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε, μια μέρα π γυναίκα, ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενημερώνεται πως έχει φτάσει εκεί η μητέρα της, η Μαρία, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα. Η Λήδα τρέχει αμέσως να μάθει τι συνέβη αλλά και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας της.

Όταν οι γιατροί την ενημερώνουν πως οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, εκείνη καταρρέει. Στη συνέχεια, ζητάει επίμονα από τον πατέρα της να της πει τι έχει συμβεί. Όμως εκείνος, παρόλο που ξέρει καλά γιατί κατέληξε η σύζυγός του στο νοσοκομείο, υποφέρει από τις τύψεις, διστάζει να της αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια. Οι ώρες περνούν και η Λήδα τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσει τη μητέρα της. Δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι ο Φίλιππος, ο οποίος τη στηρίζει και προσπαθεί να την ενθαρρύνει ψυχολογικά και φυσικά και ο Πέτρος. Λίγο μετά, ο χειρότερος εφιάλτης της Λήδας βγαίνει αληθινός, καθώς οι γιατροί την ενημερώνουν πως η Μαρία άφησε την τελευταία της πνοή. Ήλιος ΑΝΤ1

Στο άκουσμα της δυσάρεστης αυτής είδησης, καταρρέει. Συγκλονισμένος, όμως, είναι και ο Αντώνης από τον θάνατο της γυναίκας του. Όταν η Λήδα συνέρχεται, έχει πολλά ερωτήματα για τον απροσδόκητο θάνατο της μητέρας της και αποφασίζει να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη πριν πάθει το ατύχημα. Από την άλλη, ο Αντώνης παλεύει με τις ενοχές του και την αγωνία για την αντίδραση της κόρης του, αν μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

Την επόμενη μέρα, εκείνος αποκαλύπτει στη Λήδα τι ήταν αυτό που αναστάτωσε τόσο πολύ τη Μαρία πριν πάθει το ατύχημα. Εκείνη σοκάρεται και νιώθει την ανάγκη να μείνει μόνη της να σκεφτεί. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει πως η μαμά της έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, ενώ κλείνεται στον εαυτό της, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα την ξαφνική απώλειά της…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

ant1iliosΉλιος Αντ1Ήλιος Μαρία