Ήλιος ΑΝΤ1: Η Λήδα χωρίζει τον Φίλιππο – Εκβιάζουν την Αλεξάνδρα

Ήλιος ΑΝΤ1: Η Λήδα, που πλέον ξέρει από τον Φίλιππο τι έχει συμβεί. υποδέχεται με χαρά τη μικρή Ειρήνη στο σπίτι της.

Ήλιος ΑΝΤ1: Η Λήδα χωρίζει τον Φίλιππο – Εκβιάζουν την Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα, που μαθαίνει για τη φιλοξενία της μικρής, αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω από αυτό, «θέλω να μάθεις τι σχέση έχει ο γιο μου με αυτό το κοριτσάκι και γιατί μένει μαζί τους», λέει του Λουκά. Αργότερα ο Φίλιππος ομολογεί στην Αλίκη πως αυτός χτύπησε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του. «Δεν αντέχω άλλο από τις τύψεις. Χάθηκε μια ζωή εξαιτίας μου κι άφησα κι ένα παιδί χωρίς μητέρα. Σκέφτομαι να παραδοθώ στην αστυνομία. Αυτό είναι το καλύτερο», της ανακοινώνει. «Τι είναι αυτά που λες; Αυτό που συνέβη δεν έγινε σκόπιμα. Δεν το ήθελες. Ηταν μια κακιά στιγμή. Τι νομίζεις ότι θα συμβεί αν παραδοθείς; Δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Μόνο χειρότερα θα κάνει τα πράγματα και θα φέρει κι άλλα προβλήματα σε όλους», του τονίζει. Εκείνος αδυνατεί να συμφιλιωθεί με τις ενοχές του και αποφασίζει να το κάνει.

Δεν ξέρει όμως ότι την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα βρίσκει τη Λήδα και απαιτεί να κάνει κάτι που θα είναι ολέθριο για εκείνη και τον ίδιο, «θα χωρίσεις με τον γιο μου. θα το κάνεις αν δεν θέλεις να τον δεις πίσω από τα κάγκελα της φυλακής», είναι τα λόγια της. «Τι μάνα είσαι εσύ;», της φωνάζει η Λήδα. «Πίστεψέ με, το κάνω για το καλό του. Δεν έχει καμία θέση μαζί σου. Ηδη κατέστρεψε τη ζωή του. Δεν χρειάζεται εξαιτίας σου να πάει πιο κάτω», επιμένει η Αλεξάνδρα. Ήλιος ΑΝΤ1

Η Αλίκη φιλοξενεί τον Φίλιππο Η Λήδα αργότερα βρίσκεται με τον Φίλιππο. «θέλω να χωρίσουμε», του λέει ορθά κοφτά. «Τι είναι αυτά που λες; Κάνουμε τόσα σχέδια. Είμαστε επιτέλους μαζί», της απαντάει, αλλά δεν του αφήνει πολλά περιθώρια. «Εχουμε πληγώσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι το καλύτερο», του αναφέρει. Εκείνος δεν ξέρει πώς να εξηγήσει τη στάση της. Ο Φίλιππος είναι διαλυμένος μετά τον χωρισμό του, ενώ έχει φτάσει η ώρα να υπογράψουν το διαζύγιό τους με την Αλίκη.

Οταν βρίσκονται μαζί, της λέει τα όσα έχουν συμβεί με τον χωρισμό του κι εκείνη βλέποντάς τον καταρρακωμένο, του προτείνει να μείνει για λίγες μέρες στο σπίτι. Η Λήδα στο μεταξύ δεν δίνει καμιά εξήγηση για την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Φίλιππο κι αυτό προκαλεί ερωτήματα κι ένταση και την οικογένειά της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Εύα γνωρίζει στο διαδίκτυο έναν γοητευτικό τριαντάρη που τον λένε Μάρκο και βγαίνει ραντεβού μαζί του.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

ant1iliosΉλιος ΑλεξάνδραΉλιος Αντ1Ήλιος ΛήδαΉλιος Φίλιππος