Ήλιος ΑΝΤ1: Η Αλεξάνδρα παρεμβαίνει στην ζωή της Αλίκης

Ήλιος ΑΝΤ1: Η Λήδα δεν έχει φύγει λεπτό από το νοσοκομείο και περιμένει από τους γιατρούς να την ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της.

Ήλιος ΑΝΤ1: Η Αλεξάνδρα παρεμβαίνει στην ζωή της Αλίκης

Δυστυχώς, λίγο μετά, οι γιατροί ανακοινώνουν σε εκείνη και στον Αντώνη πως η Μαρία έφυγε από τη ζωή. Η Λήδα ξεσπάει σε λυγμούς και καταρρέει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως η μαμά της πέθανε. Σοκαρισμένος, όμως, είναι και ο Αντώνης από αυτή τη δυσάρεστη είδηση.

Λίγο μετά, η Λήδα συνέρχεται από το αρχικό σοκ και συνειδητοποιεί πως έχει πολλά ερωτήματα σε σχέση με τον απροσδόκητο θάνατο της Μαρίας. Έτσι, αποφασίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί. Κι ενώ ο Αντώνης είναι συντετριμμένος από την απώλεια της γυναίκας του, παλεύει και με τις ενοχές και την αγωνία για την αντίδραση της κόρης του, αν μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό αυτό συμβάν. Από την άλλη, ο Δημήτρης εξακολουθεί να ασχολείται με την υπόθεση της Νίκης. Ήλιος ΑΝΤ1

Έτσι, ο αστυνόμος καλεί τον ιδιοκτήτη της κάβας για να αποκαλύψει στην Αθηνά ποια είναι στην πραγματικότητα η γυναίκα που αγόρασε το ποτό από το οποίο δηλητηριάστηκε ο Αντρέας. Εν τω μεταξύ, το περιβάλλον της Μαρίας έχει πλέον μάθει για τον θάνατό της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Αλεξάνδρα, η οποία θεωρεί πως το συμβάν αυτό είναι μία καλή ευκαιρία ώστε ο Φίλιππος και η Λήδα να αναβάλουν τον γάμο τους. Έπειτα, η ίδια, έχοντας μάθει για τα ραντεβού της Αλίκης και του Αχιλλέα, αποφασίζει να παρέμβει στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα συναντάει τη γυναίκα και της ζητάει να κόψει κάθε επαφή με τον κτηνίατρο. Η στάση της πεθεράς της προβληματίζει έντονα την Αλίκη, η οποία προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να προχωρήσει τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

ant1iliosΉλιος ΑλεξάνδραΗλιος ΑλίκηΉλιος Αντ1