Ήλιος ΑΝΤ1: Γιατί γύρισε η μητέρα της Αλίκης – τι θέλει;

Ήλιος ΑΝΤ1: Η Αλίκη είναι πεπεισμένη πως η Ιωάννα είναι η βιολογική της μητέρα και δεν έχει καμία αμφιβολία για αυτό. Πάντα ονειρευόταν τη στιγμή που θα την είχε κοντά της.

Ήλιος ΑΝΤ1: Γιατί γύρισε η μητέρα της Αλίκης – τι θέλει;

Τώρα που τη βρήκε δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει να φύγει. Για την ακρίβεια είναι έτοιμη να την υποδεχθεί στο σπίτι της άνευ όρων. Αυτή της η απόφαση τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Δημήτρη: «Μην είσαι τόσο ευκολόπιστη. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να πιστέψεις ότι αυτή η γυναίκα είναι η πραγματική σου μάνα αλλά ακόμη κι αν είναι, δεν ξέρεις γιατί σε προσέγγισε. Γιατί ήρθε τώρα στο ζωή σου; Πού ήταν τόσα χρόνια;», της επισημαίνει προκειμένου να τη βάλει σε υποψίες. «Δημήτρη, σου είπα ότι θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Την αξίζουμε και οι δύο και δεν ακούω λέξη. Εχω σκοπό να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο», του απαντάει εκείνη και δεν δέχεται καμία άλλη κουβέντα.

Μάλιστα καλεί την Ιωάννα στο σπίτι της όπου εκεί η γυναίκα γνωρίζεται με τον Άρη και την Εύα και πλέον μπαίνει για τα καλά στη ζωή τους. Η Αλίκη δένεται κάθε μέρα και περισσότερο με την Ιωάννα. Δέχεται όλες τις εξηγήσεις της για το παρελθόν. «Aς τα αφήσουμε αυτά. Με πόνεσε που δεν σε είχα κοντά μου, που με άφησες, αλλά το μόνο που θέλω τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά», τη διαβεβαιώνει. Η Αλίκη της συγχωρεί την εγκατάλειψή της και βλέποντας την ανέχειά της, θέλει να τη βοηθήσει και οικονομικά. Μάλιστα όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, επιμένει να αναλάβει τα πάντα.

Αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με την Εύα, την Αλεξάνδρα αλλά και τον Δημήτρη που δεν μπορούν να την πείσουν να είναι λίγο πιο συγκρατημένη κι επιφυλακτική. «Μην είσαι τόσο αφελής. Δεν ξέρεις τίποτα για αυτή τη γυναίκα ούτε τις προθέσεις της», της τονίζουν αλλά εκείνη δεν ακούει κανένα. Σε μια από τις επισκέψεις της Ιωάννας στο σπίτι της Αλίκης, η Εύα την κατηγορεί ότι έκλεψε ένα ακριβό κόσμημα από το δωμάτιο της Αλίκης. «Είμαι σίγουρη ότι το πήρε εκείνη», λέει στη μητέρα της.

Εκείνη απογοητεύεται και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την Ιωάννα, ενώ η ίδια η Ιωάννα προσπαθεί να της αποδείξει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και τα καταφέρνει.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

ant1iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος Αντ1