Ήλιος ANT1: Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στη ζωή της Εύας

Ήλιος ANT1: Ακόμη μία άφιξη στην αγαπημένη μας σειρά. Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στη ζωή της Εύας, με τους πρωταγωνιστές να ανεβάζουν την πρώτη φωτογραφία τους από τα γυρίσματα! Ο ηθοποιός Νικόλας Χαλκιαδάκης έρχεται στα νέα επεισόδια “Ήλιος”, στον ρόλο του Ιάσωνα. Ενός νεαρού, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας μας.

Ήλιος ANT1: Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στη ζωή της Εύας

Αξίζει να σημειωθεί πως τα νέα επεισόδια θα βρουν τους πρωταγωνιστές σε άσχημη κατάσταση. Ο θάνατος του Φίλιππου έχει σκορπίσει παντού την θλίψη και τον πανικό. Η δεξίωση του Δημήτρη και της Αλίκης έχει εξελιχθεί σε μεγάλη τραγωδία. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος τους Φίλιππος χάθηκε τόσο άδικα, δολοφονήθηκε τόσο σκληρά κι απάνθρωπα.

Οι έρευνες ξεκινούν στο τμήμα της Καβάλας. Ο Λαϊνάς επιστρέφει, αποφασισμένος να ρίξει φως στην υπόθεση. Η Λήδα, παρά τα τραύματά της, αναλαμβάνει ξανά θέση στο νοσοκομείο, βοηθώντας όσους τραυματίστηκαν στην έκρηξη. Η Αλίκη, προσπαθεί να σταθεί τόσο την Αλεξάνδρα, όσο και στα παιδιά της. Μάλιστα, η Εύα φαίνεται πως έχει χάσει τον εαυτό της, την ελπίδα της…

Ο ηθοποιός Νικόλας Χαλκιαδάκης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, από τα γυρίσματα της σειράς Ήλιος. Πρόσφατα, τον συναντήσαμε και στον “Σιωπηλό Δρόμο” στο MEGA, στον ρόλο ενός αστυνομικού, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εξέλιξη της απαγωγής.

Ο Ήλιος έρχεται γεμάτος ανατροπές. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Μία νέα ιστορία ξεδιπλώνεται και όλα αλλάζουν…

ant1iliosΉλιος Αντ1