Ήλιος 22-23/9: Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Ήλιος 22-23/9: Η Αλίκη, η σύζυγος του Φίλιππου, μαθαίνει για την επιστροφή της Λήδας στην Καβάλα και σαστίζει. Η ίδια ανησυχεί ιδιαίτερα μιας και γνώριζε πως ο άντρας της στο παρελθόν ήταν ερωτευμένος με τη Λήδα.

Ήλιος 22-23/9: Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Οι μέρες περνούν και ο Πέτρος γνωρίζει συνεχώς νέα πρόσωπα στην Καβάλα. Έτσι, κάποια στιγμή, μαθαίνει πως ο πατέρας του ζει και δεν είναι άλλος από τον Φίλιππο. Ο νεαρός δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει αλλά και ότι η μητέρα του τόσα χρόνια δεν του είχε πει την αλήθεια. Όπως είναι φυσικό, ο Πέτρος τής ζητάει εξηγήσεις.

Παρόλο που εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να του κρύψει κάτι τόσο σημαντικό, ο νεαρός δεν την ακούει. Την επόμενη μέρα, η Λήδα συναντάει για πρώτη φορά ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια τον Φίλιππο.

Τα συναισθήματα των δύο νέων είναι ανάμεικτα και αρχικά υπάρχει έντονη αμηχανία ανάμεσά τους. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη φοβάται πως ο Φίλιππος δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του και η πεθερά της ενισχύει ακόμα περισσότερο τον φόβο της.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

22-23/9iliosΉλιος 22-23/9Ήλιος 22/9Ήλιος 23/9