Ήλιος 21-22/9: Λήδα και Φίλιππος συναντιουνται

Ήλιος 21-22/9: Η Λήδα επιστρέφει μαζί με τον γιο της, τον Πέτρο, ύστερα από 18 χρόνια απουσίας, στην Καβάλα για να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε όταν εγκατέλειψε τη ζωή που είχε εκεί. Φτάνοντας στον τόπο όπου μεγάλωσε, ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει είναι ο φίλος της ο Πάνος.

Ήλιος 21-22/9: Λήδα και Φίλιππος συναντιουνται

Όμως, όταν πηγαίνει να τον συναντήσει, τον βρίσκει νεκρό. Η Λήδα σοκάρεται, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει, ενώ ξαφνικά κατηγορείται για τον φόνο του. Η κοπέλα προσπαθεί να πείσει την Αστυνομία πως δεν έχει καμία εμπλοκή στη δολοφονία του Πάνου, αλλά δεν τα καταφέρνει και συλλαμβάνεται!

Στη συνέχεια, η ίδια μεταφέρεται στο κρατητήριο, χωρίς να μπορεί να δει τον γιο της και παράλληλα παλεύει να αποδείξει την αθωότητά της. Εν τω μεταξύ, η είδηση πως η Λήδα επέστρεψε εντελώς ξαφνικά στην Καβάλα αλλά και η εμπλοκή της στον φόνο διαρρέουν αμέσως στην πόλη. Λίγο αργότερα, τη συγκεκριμένη υπόθεση της δολοφονίας αναλαμβάνει ο αστυνόμος Δημήτρης Λάίνάς. Ο άντρας, μέσα από τις καταθέσεις της Λήδας, προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβει, ενώ αρχίζει να γοητεύεται από την ευθύτητα και την ευαισθησία της. Ήλιος 21-22/9

Ο ίδιος στην πορεία συνεχίζει την έρευνά του θέλοντας να εντοπίσει και άλλους υπόπτους για τον φόνο. Τότε, λοιπόν, ανακαλύπτει πως οι άνθρωποι που έχουν να κρύψουν κάτι είναι περισσότεροι από όσους θα περίμενε.Έτσι, αρχίζει να πιστεύει πως το μυστικό για το κίνητρο του φόνου του Πάνου βρίσκεται στο παρελθόν.

Την επόμενη μέρα, η Λήδα αφήνεται ελεύθερη, ενώ ο πρώην αγαπημένος της, ο Φίλιππος, προσπαθεί να κρατήσει σε ισορροπία τη ζωή του…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

21-22/9iliosΉλιος 21-22/9Ήλιος 21/9Ήλιος 22/9