Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 7 – Ο Παύλος αδειάζει την Ηλέκτρα

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 7 – Η Ηλέκτρα, γεμάτη θυμό, λέει στην αδερφή της ότι θέλει να κάνει μεγάλο κακό. Όμως, το κακό έχει ήδη χτυπήσει τον Σωτήρη, ο οποίος μπαίνει στο αυτοκίνητο και πατάει το γκάζι με δύναμη.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 7 – Ο Παύλος αδειάζει την Ηλέκτρα

Οδηγεί χωρίς έλεγχο, όπως και η Νεφέλη, που μαθαίνει ότι ο Παύλος επέστρεψε μόλις έμαθε για την απόπειρα αυτοκτονίας. “Είναι δυνατόν να την παντρεύεται από οίκτο;”, αναρωτιέται, γεμάτη αμφιβολίες. Παράλληλα, η Δανάη προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει αλήθεια σε όσα είπε ο θείος της. Μια διαφορετική αλήθεια όμως βγαίνει στην επιφάνεια, όταν ο Φανούρης αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα. Με θάρρος καταγγέλλει τον άντρα που κακοποίησε την κόρη του, φέρνοντας στην επιφάνεια ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε χρόνια.

Η Ηλέκτρα, γεμάτη συναισθήματα, βρίσκει τον Παύλο και με δάκρυα του ζητά να ακυρώσει το γάμο, να φύγει από τη ζωή της Νεφέλης. Όμως εκείνος, αποφασισμένος, της ρίχνει την τελική βολή: “Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη”. Η συναισθηματική ένταση κορυφώνεται, καθώς οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις επιλογές τους. Η Ηλέκτρα βλέπει τα σχέδιά της να καταρρέουν, ενώ ο Παύλος επιλέγει να μείνει με τη γυναίκα που αγαπά.

Ο Φανούρης παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια του, αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του. Η ιστορία τους ξετυλίγεται μέσα από στιγμές έντονων συγκρούσεων, όπου οι αλήθειες αποκαλύπτονται και οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επεισοδιο 7Ηλέκτρα επομενα επεισοδιαηλεκτρα τρέιλερ