Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 43 – Ο Παύλος κατρακυλά στο ποτό

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 43 – Ο Παύλος, βυθισμένος στις σκέψεις του και το ποτό, προκαλεί ανησυχία στην Ηλέκτρα, που νιώθει πως δεν αντέχει άλλο την αδιαφορία του. Απογοητευμένη και θυμωμένη, του λέει ευθέως ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον τι τον βασανίζει, αρκεί η κόρη τους να μην τον δει σε αυτήν την άσχημη κατάσταση.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 43 – Ο Παύλος κατρακυλά στο ποτό

Τον παρακαλεί να της μιλήσει, να εκφράσει όσα κρύβει μέσα του, αλλά εκείνος παραμένει αμίλητος και κλειστός. Σαν να κουβαλάει ένα μυστικό που δεν θέλει κανείς να μάθει, και δεν επιτρέπει σε κανέναν να το πλησιάσει. Παράλληλα, ο Σωτήρης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα μετά την απογοήτευση από την αποκάλυψη της διαθήκης του Βρεττού. Παρά τις δυσκολίες και τα συνεχή εμπόδια, η συμφωνία με το Υπουργείο Ναυτιλίας πρέπει να υπογραφεί και ο Ορέστης τον πιέζει έντονα να προχωρήσει άμεσα. Η ένταση αυτή πυροδοτεί νέες αντιπαραθέσεις και δοκιμάζει τις αντοχές του Σωτήρη.

Την ίδια στιγμή, η Μερόπη, χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα και την πονηριά της, καταφέρνει να αποκτήσει τον κοριό παρακολούθησης από τον Ορέστη και τον χρησιμοποιεί για τους δικούς της σκοπούς. Όμως, αυτά που ακούει μέσω του κοριού φέρνουν ανατροπές: αποκαλύπτονται μυστικά που αφορούν την ΚΥΠ, καθώς και κρυφές πτυχές της υπόθεσης του Βρεττού, οι οποίες ανατρέπουν τα πάντα και φέρνουν στο φως νέα δεδομένα, προκαλώντας απρόβλεπτες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ