Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 42 – Ο Σωτήρης προδομένος, καταρρέει

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 42 – Η κατανομή των μεριδίων του ναυπηγείου έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις. Ο Σωτήρης βρίσκεται σε αναβρασμό, τόσο για το μερίδιο του 25% που του αναλογεί, όσο και για το καταπίστευμα που ο Βρεττός έχει κληροδοτήσει στη Δανάη. Η απόφαση του Βρεττού να ορίσει ως διαχειρίστρια του καταπιστεύματος την Ηλέκτρα εντείνει ακόμα περισσότερο την οργή του.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 42 – Ο Σωτήρης προδομένος, καταρρέει

Στο μεταξύ, η Δόμνα, αναζητώντας τον Ορέστη, συναντά τυχαία τον Λάζαρο. Εκείνος, με πονηρό τρόπο, την πιέζει να μιλήσει για το ζήτημα της Δέσπως, κάτι που εγείρει τις υποψίες της Δόμνας σχετικά με τις προθέσεις του. Παράλληλα, ο Βασίλης αντιμετωπίζει δυσκολίες στον νέο του ρόλο στο ναυπηγείο, αλλά η Ουρανία στέκεται στο πλευρό του και του προσφέρει στήριξη. Ως νέος διευθυντής, καταφέρνει να επικοινωνήσει με το προσωπικό, και η Ουρανία τον κοιτάζει με υπερηφάνεια, ενώ ο Σταύρος, παρατηρώντας αυτήν την εγγύτητα, αντιδρά με φανερή ένταση.

Από την άλλη, ο Περλεπές ενημερώνει τον Νικόλα και τον Σωτήρη, δίνοντάς τους μια ένδειξη για τον θάνατο του Βρεττού, κάτι που αναζωπυρώνει τα ερωτήματα τους. Μετά τη συνάντηση, ο Νικόλας γυρίζει στον αδερφό του και, σε μια αναπάντεχη κίνηση, του απευθύνεται με πρόκληση: «Θα ήθελα να σφίξω το χέρι του δολοφόνου του πατέρα μας» λέει και δίνει το χέρι του στον Σωτήρη, προκαλώντας τον.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςΗλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 42ηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ