Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 39 – Η Ηλέκτρα σε αδιέξοδο

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 39 – Ο Σωτήρης στέκεται απέναντι από την τρομοκρατημένη Ηλέκτρα, και εκείνη τον παρακαλεί να την αφήσει ελεύθερη. Ο ίδιος, όμως, την πιέζει να παραδεχτεί πως τον θεωρεί πατροκτόνο. Την ίδια στιγμή, ο Ορέστης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Μπόγρη. Οι πράκτορες της ΚΥΠ παρακολουθούν, περιμένοντας την πρώτη λάθος κίνηση από τον δήμαρχο, ενώ ο Μπόγρης γνωρίζει ότι πρέπει να τη φέρει εις πέρας.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 39 – Η Ηλέκτρα σε αδιέξοδο

Ο Νικόλας, προσπαθώντας να κατανοήσει τι του διαφεύγει, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό. Η αλήθεια τον χτυπά ξαφνικά: ο Σωτήρης ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης. Αυτή, από την άλλη, αισθάνεται όλο και πιο αβοήθητη και χάνει την εμπιστοσύνη της προς όλους. Ωστόσο, στρέφεται στον μοναδικό άνθρωπο που πιστεύει ότι την καταλαβαίνει: τον Μπόγρη. Ο Βασίλης παρακολουθεί τη σκηνή, βλέποντας τους δύο μαζί. Ο Μπόγρης, χωρίς δισταγμό, αποκαλύπτει τα πάντα ενώπιον όλων, ακόμα και για την κασέτα, με τον Σταύρο να παρακολουθεί.

Λίγο αργότερα, με μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα, ετοιμάζεται να φύγει από το νησί. Πριν όμως φύγει, στρέφεται σε μία γυναίκα. Της λέει πως τη θεωρεί «μαγκάκι» και την καλεί να τον ακολουθήσει. Η πρόταση του Μπόγρη φέρνει έναν νέο κύκλο αβεβαιότητας, καθώς οι κινήσεις του αφήνουν τα πάντα σε ένα αβέβαιο σημείο. Κάθε χαρακτήρας αντιμετωπίζει τις δικές του εσωτερικές μάχες, ενώ οι αποφάσεις τους θα καθορίσουν τις εξελίξεις και την έκβαση της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ