Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 37 – Ο Νικόλας γίνεται φονιάς

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 37 – Ο Νικόλας νιώθει απελπισμένος. Ο πατέρας του και ο γιος του έχουν εξαφανιστεί, ενώ η μητέρα του πλησιάζει στην κατάρρευση. Συνειδητοποιεί ότι πρέπει να δράσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τρέχοντας φτάνει στο σπίτι του Σωτήρη, όπου η οικογένεια απολαμβάνει το δείπνο.

Ηλέκτρα Β’ Κύκλος Επεισόδιο 37 – Ο Νικόλας γίνεται φονιάς

Ο αδερφός του, η γυναίκα του και οι κόρες τους βρίσκονται εκεί, όπως και η κόρη του. «Απόψε θα τα πούμε όλα», ανακοινώνει, και οι παριστάμενοι κρατούν την ανάσα τους από την αγωνία. Ο Λάζαρος, καθισμένος δίπλα στον Ορέστη, αφηγείται μια σκοτεινή ιστορία, ενώ η σβούρα του περιστρέφεται. Ο Μίχος δείχνει ανήσυχος, ενώ η Ουρανία και ο Σταύρος εγκλωβίζονται σε ένα ναυπηγείο, μια νύχτα που ίσως χρειάζεται για να αποκαλύψουν τα αληθινά τους συναισθήματα. Ο Νικόλας, με το μυαλό του θολωμένο από την αγωνία, επιστρέφει σπίτι του.

Όταν η Αγνή ξυπνά, αναζητά τον Νικόλα στο πλάι της, αλλά αυτός δεν είναι εκεί. Με επιμονή, καταφέρνει να εντοπίσει τον Μπόγρη. Καθώς οι καρδιές χτυπούν γρήγορα, ένας τρόμος τον διαπερνά όταν συνειδητοποιεί ότι μια απειλή βρίσκεται μπροστά του. Ένα όπλο τον σημαδεύει στο κεφάλι. Η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη και ο Νικόλας καταλαβαίνει ότι οι επιλογές του έχουν περιοριστεί. Τώρα, πρέπει να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί την απειλή και να σώσει τους αγαπημένους του πριν να είναι αργά.

Για την αρχική σελίδα « Ηλέκτρα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ilektraηλεκτρα spoilerΗλέκτρα β κύκλοςΗλέκτρα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 37ηλέκτρα εξελιξειςηλέκτρα επεισόδιαΗλέκτρα επομενα επεισοδιαηλέκτρα ερτ 1ηλεκτρα τρέιλερ